Aşk ve Mavi Yaman Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 28 Eylül 2018 : 10:25
0

Atv’nin favori yapımlarından Aşk ve Mavi’de büyük bir gelişme yaşandı. Bildiğiniz gibi ali karakterini canlandıran oyuncu Emrah anlaşma gereği diziden ayrıldı. Onun yerine diziye Yaman karakteri dahil edildi. Peki Yaman kimdir?

Yaman karakterini canlandıracak olan oyuncu Keremcem’dir. Uzun bir görüşmeden sonra diziye katılmayı kabul eden Keremcem, Ali’nin yerine diziye dahil oldu. Yaman karakterini canlandıran oruncu belli bir süre ekranlardan uzak durmuştu. Peki Keremcem kimdir?

1977 yılında Muğla’da dünyaya gelen Keremcem 182 cm boyundadır. Seda Güven ile 2014-2015 yılları arasında evli kalan oyuncu kariyerine şarkıcı olarak başlamıştır. Oyunculuğa olan merakını yenemeyen Keremcem dizilerde boy göstermeye başlamıştır.

Müzikle başladığı kariyerinde 2005 yılında ilk albümü olan Eylül’ü çıkarmıştır. 2003 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Pardesü, Aşk Oyunu gibi hit şarkılara imza atmış ve dönemde en iyi çıkış yapan sanatçı ödülünü almıştır.

Ekranlarda ise ilk defa 2005 yılında yer aldı ve Aslı ile Kerem isimli dizide başrol oynadı. Daha sonra aoynadığı ve albümü ile aynı ismi taşıyan Aşk Oyunu isimli dizide kendini daha fazla kitleye tanıttı. Müzik ve oyunculuğu beraber sürdüren oyuncu aynı zamanda albüm çıkarmaya da devam etmiştir.

Keremcem’in rol adlığı bazı dizi ve filmler; İki Yabancı, Aşk Oyunu, Avrupa Yakası, Aslı ile Kerem dizi yapımlarda rol aldı. Diğer yandan seslendirmede yapan sanatçı, High School Musical, Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik, Çirkin Ördek Yavrusu gibi yapımlara seslendirme yaptı.