Aşk ve Mavi Nefise Kim? Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi


Güncelleme: 4 Kasım 2018 : 21:49
0

Aşk ve mavi dizisi hız kesmeden devam ediyor. Diziden ayrılan oyuncuların ardindan diziye giren karakterler olarak da izleyicilerin ilgi odağı oluyor. İlgili izleyicilerin bildiği fakat TV yıldızı yeni açan seyircilerin tanimadigi Aşk ve Mavi Nefise karakteri kim gerçek adı oynadığı diziler hakkındaki bilgileri haberimizin içinde bulabileceksiniz.

Aşk ve Mavi Nefise kim sorusuna geçmeden önce Diziden çiçeği burnunda ayrılan Ali yani Emrahtan bahsedelim.Dizinin fanları Emrah’ın diziden ayrılmasını çok da sindirememis gözüküyor. Emrah dizinin izlenmesine hatta reytinglerde kendine yer edinmesine vesile olmuşken şimdi dizide olmaması izkeyicilerin adaptasyon sorunu yaşamasına sebep oldu

Hal böyle olunca dizinin toparlanması ve izleyicilerin farklı dizilere kaymamasi adına yeni oyuncularla izleyiciler diri tutulmaya çalışıldı. Bunlardan biri de televizyon ekranlarında çok şık karşılaşmadıgimiz Ayça koptur oldu. Aşk mavi Nefise gerçek adı Ayça Koptur’dur.

Ayça Koptur Hacettepe Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Antalya Devlet Opera ve balesinde görevini yapmış daha sonra no tiyatro isimli akademide oyunculuk eğitimi almıştır.