Aşk ve Mavi Neden Bitti? Keremcem’de Kurtaramadı? Finalde Yaşananlar


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 22:05
0

ATV’de 3. sezonunu yaşayan Aşk ve Mavi, Cuma akşamı yayınlanacak olan 78. bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki, Aşk ve Mavi neden final yapıyor? Zaten izlenme oranları düşen diziden Emrah’ta ayrılınca izlenme oranları iyiden iyiye düşmeye devam etti. Buna bir çare arayan yapımcılar senaryoda değişikliğe giderek diziye başrol oyuncusu olarak Keremcem dahil etmişlerdi. Keremcem’in diziye katılmasıyla reytinglerde bir hareketlik beklense de istenilen olmadı. Aşk ve Mavi’i Keremcem’de kurtaramadı. Peki Aşk ve Mavi neden bitti? Reytinglerde düşüş yaşayan dizi için erken final kararı alındı. Peki Aşk ve Mavi dizisi finalinde neler olacak? Aşk ve Mavi nasıl bitiyor? İşte Aşk ve Mavi 78. final bölüm özeti.. Aşk ve Mavi finalde yaşananlar…

Keremcem ile sezon sonuna kadar devam etmesi planlanan dizinin izlenme oranları o kadar düşmüş olacak ki erken final kararı alındı. Çok önemli dizlere ev sahipliği yapan atv, Aşk ve Mavi’nin yerine yeni dizi Şahin Tepesi’ni ekrana sürecek.

Aşk ve Mavi 78. Final Bölümünde Neler Yaşandı? 
Yüksel deliye dönüyor.. Mavi’ye yardım etmek için koşan Yaman’ı gören Yüksel çok sinirlenmiştir. Çünkü Mavi’nin sevgilisini elinden almaya çalıştığını düşünmektedir. Yaman, Yüksel’in böyle düşünmesine çok kızar ve ondan uzaklaşır. Yüksel, Yaman’ı kaybedeceğini düşündüğünden tüm öfkesini Mavi’den çıkarmaya kararlıdır.

Cemal ise kendisine şantaj yapan Galip’i alt etmek için bir plan yapar. Bu plan işe yarar ve Galip geri çekilmek zorunda kalır. Her defasında bir şekilde beladan kurtulmayı başaran Cemal bu seferde beladan kurtulduğunu düşünse de ölümcül bir hata yaptığını fark etmesi geç olmayacaktır.

Aşk ve Mavi reytingleri nasıldı?

Son haftalarda reyting sıralarından ilk 30 içine dahi girememiştir.