Yüzleşme Dizisi Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 20 Şubat 2019 : 21:31
0
Yüzleşme Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D ekranlarında bir süredir tanıtımları dönmeye devam eden ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üstüne çektiği kadar, tanıtımlarıyla da ilgi yakalamayı başaran Yüzleşme dizisi ne zaman başlıyor? Dizi hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar..

Yüzleşme Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

T Company – Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosunda Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Şerif Sezer, Durul Bazan, Gülsim Ali, Darda Yasir Yenal, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Müfit Kayacan, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu ve Macit Koper yer alıyor.

Yüzleşme Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D ekranlarında uzun bir çalışma sonrası yayın hayatına başlaması için start verilen yeni dizi Yüzleşme’nin yayın tarihi belli oldu. Buna göre yeni dizi 5 Mart Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek ve seyircinin beğenisine sunulacak. Dizinin rakipleri ise FOX’ta Kadın, ATV’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, TRT 1’de Halka ve TV8’de Survivor olacak. Bakalım dizi güçlü rakipleri karşısında nasıl bir performans gösterecek hep birlikte göreceğiz.

İzleyecek olan tüm seyircilere şimdiden iyi seyirler diliyoruz.