Yeni Bir Ben Zana’nın Kızı Nisa’ya Yaptığı Sürpriz Ne? Sürprizi Nisa’ya Kim Yaptı? 4 Ekim Yeni Bir Ben K


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:22
0

Zana nın kızı Nisaya sürpiriz ne oldu? Annesi yeni bir ben de en çok kızı Nisa için şampiyon olmak istiyor. Kanal D ekibi Zana’ nın kızı Nisa için sürpriz hazırladı. Kanal D ekibi Nisa’ya yepyeni bir oda oluşturdu.

Bu durum karşısında Zana duygularına hakim olamadı ve ekranlar karşısında mutluluk gözyaşları döktü. Aynı zamanda jüri üyeleride duygularına hakim olamadı. Jüri üyelerinden Tuvana Büyükçınar gözyaşlarına hakim olamadı. Jüri üyeleri ve Zana hayırsever Yusuf Bey,e şükranlarını sundu. Bizlerde bu ince davranıştan dolayı Yusuf Bey e teşekkür ediyoruz.

Zana jüri üyelerinden bugünki kıyafeti için 7 puan aldı. Yarışmaya 2016 Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu da katıldı. Zana’nın ardından yarışma noktalandı. Yarışmada 1 günde değişimi kazanan takipçi ise Naime Tanoğlu oldu. Naime hanımda ki değişiklik jüriyi ve izleyenleri şaşırttı. Naime hanım kendinde eksiklik hissettiğini, canının sıkıldığını ve bu yüzden Yeni Bir Ben e başvurduğunu söyledi. Yeni Bir Ben de 4 Ekim Perşembe gününün konsepti 5 yıldızlı otelde düğün olarak belirlendi.

Bu günün en yüksek puanını 12 puanla Nesrin alırken günü en düşük puanını 7 puanla Zana aldı. Ama günün sonuncusu olmak Zana yı üzmedi çünkü Zana bu gün en güzel hediyeyi aldı . Bu hediye sonuncu olmasına bile aldırmadı. Bu günkü hediye ile yarınki konseptte daha sıkı sarılacak gibi geliyor. Yarın Zana nin yüksek puan alması bekleniyor.

Yarın Yeni Bir Ben de günün konsepti 5 yıldızlı otelde düğün olacak. Çok iddialı kıyafetlerin sergileneceği programı izleyiciler sabırsızlık ile bekliyor. Yarın Yeni Bir Ben programındaki gelişmeler için bizleri takip etmeye devam ediniz. Siz değerli takipçilerimize bizleri takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.