Yeni Bir Ben 8 Ekim Pazartesi Yeni Gelen Yarışmacı Kim? Günün Konsepti Ne?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:21
0

Yeni bir ben Kanal d ekranlarında hergün boy gösteren bir moda programı. Yarışmacılar gün sonunda en çok puanı almak için boy gösteriyorlar. Hafta sonunda, pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günlerinin toplam puanı ile birlikte bir yarışmacı ekranlara veda ediyor. Veda eden yarışmacının yerine Yeni Bir Ben 8 Ekim yeni gelen yarışmacının kim olduğu merak edildi.

Yarışmadan geçen hafta en düşük puanladı alan Zana ayrıldı. Zana, yarışmaya daha çok kızı ile damga vurdu. Zana’nın kızı anne karnında felç geçirerek hayata engeller ile başlamış. Zana ise bu engellere karşı koyarak çocuğunu büyütmüş.

Program da, Zana’nın kızına yepyeni bir oda oluşturuldu ve duygusal anlar yaşandı. Bu hafta yarışmadan elenen isim ise Zana oldu. Cuma günü sonbahar şıklığı konusu ile sahneye çıkan yarışmacılar birbirleri ile yarıştı. Cuma günü de jüriden yeterli beğeni kazanamayan Zana yarışmaya veda etti.

Jüri üyeleri ile duygusal anlar geçiren Zana bu yarışmadan sonra Kızı ile vakit geçirmeye devam edecektir. Yeni Bir Ben de 8 Ekim Pazartesi Yeni Gelen Yarışmacı Kim? Yeni Bir Ben de 8 Ekim Pazartesi Konsepti Ne? Yeni Bir Ben de Pazartesi gününün konsepti: ‘Ben Bir Sosyal Medya Fenomeniyim’ . İddialı bir konsept bizleri beklerken yarışmacıların da ne giyeceği şimdiden izleyenleri heyecanlandırıyor.

8 ekim Yeni bir ben  yeni gelen yarışmacı kim olacak. Bu konsept içinde nasıl bir kıyafet ile yer alacak hep birlikte göreceğiz. Geçtiğimiz haftayı elenmeden atlatan 4 yarışmacımızın ise iddiaları hala sürüyor. Aralarında kıyasıya çekilmeler yaşanan yarışmacılarda bu haftanın lideri kim olacak? Tahminlerinizi yorumlar ile bizlerle paylaşabilirsiniz. Bu hafta kim elenecek? Zana’dan sonra yarışmadan kim ayrılacak? 12 Ekim Pazartesi günü tüm soruların cevap bulacağı yarışma yeni bir ben 8 Ekim Pazartesi günü Kanal D ekranlarında seyirciler ile buluşacak.

Sabırsızlık ile beklenen moda programında bu hafta ne gibi sürprizler ile karşılaşacağız? Gündüz vakitlerinin vazgeçilmezi Yeni Bir Beni bizim ile birlikte takip etmeye devam edin. 8 ekim yeni gelen yarışmacının bilgileri de en kısa sürede burada paylaşılacaktır.