Yemekteyiz Sevda Yağcı kimdir? Ne İş Yapıyor, Instagram Hesabı?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 08:22
0

Yemekteyiz programı 8 12 Ekim haftasının sonlandırırken 12 Ekim Cuma yarışmacılarından Sevda Yağcı haftanın son yarışmacısı olarak ekranlara geliyor. İddialı olarak yarışmaya katılan Sevda Yağcı kimdir? Ne iş yapar, nerelidir?

Sevda Sevda Yağcı farklı bir yarışmacı. Kendisi hem ressam aynı zamanda kalıcı makyaj uzmanı olarak kariyerine devam ediyor. Yarışmaya Çok iddialı katılan Sevda Yağcı yarışmayı mutlaka kazanacağından emin. Tabii Cuma günün yarışmacısı olma şansını bakalım iyi kullanabilecek mi. Market alışverişi yemekleri yetiştirilmesi ve sunum Elbette Yemekteyiz programının en önemli kriterlerinden.

Sevda Yağcı 40 yaşındadır. Rizeli olan Sevda Yağcı gezmeyi çok sever. Bir zamanlar kokoreç işine de girmiştir. Gezmek ve seyahat etmek onun en çok istediği arzuladığı hobilerinden birisi. Aynı zamanda psikolojiye de meraklı olan Sevda Yağcı bu alanda birçok kitap okumuş ve kendisini geliştirmiştir.

Sevda Yağcı bu hafta nasıl bir performans sergiledi, diğer yarışmacılara karşı tavırları nasıldı? Bu anlamda yarışmanın fanları Sevda Yağacı hakkında ne tür yorumlar yaptı. Şimdi biraz da onlara deyinelim.

busrahmet_mercan_kumru “Uğur hanım ne kadar iticisiniz boş yorum yapıyorsunuz hareketleriniz tavırlarınız akıllı bi insanın yapıcağı hareketler değil televizyona çıkıyorsunuz kendinize çekin düzen verir insan hele yanındaki turuncu kafaya nedemeli elinde bebekle ev gezmesine çıkmış akıllara zarar seçmecemisiniz siz bi psikologa gözükün ikinizde”

rabianin.dunyasi “Onur bey ressam bayan yemekteyiz yarismasi yerine karakterdeyiz yarismasina gelmis gibi milletin karaktarine davranisina oy veriyor boyle olamaz hadi kotu yemek yapti huyu iyi bu sefer ona iyi puan verip onun kazanmasini mi saglayacak ne kadar sacma”

Yemekteyiz 12 Ekim Cuma Fragmanı