Yemekteyiz 10 – 14 Aralık Haftası Yeni Yarışmacıları Kim?


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 17:26
0

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün Onur Büyüktopçu‘nun renkli sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programının 10 Aralık Pazartesi günü başlayan yeni haftasının yeni yarışmacıları kimler oldu?

Tv8 ekranlarının büyük beğeni ile izlenen yemek programı Yemekteyiz’de yeni haftada neler yaşanacak?

Yemekteyiz programının 10 – 14 Aralık haftasının yeni yarışmacıları kim? Yemekteyiz yeni yarışmacılar kim? Yemekteyiz 10 – 14 Aralık haftası yarışmacıları nereli? Yemekteyiz 10 aralık yarışmacısı nereli? Yemekteyiz 10 aralık yarışmacısı kim? Yemekteyiz 10 aralık yarışmacıları kimler? Yemekteyiz yeni yarışmacı kim? Yemekteyiz yeni yarışmacı nereli? Yemekteyiz 10 Aralık haftası yarışmacıları kimler? Yemekteyiz Pakize hanım nereli? Yemekteyiz Pakize kim? Yemekteyiz Burak Bey kim? Yemekteyiz Burak nereli? Yemekteyiz Nazmiye kim? Yemekteyiz Nazmiye nereli? Yemekteyiz Yavuz kim? Yemekteyiz Yavuz nereli? Yemekteyiz Figen kim? Yemekteyiz Figen nereli?

İŞTE YEMEKTEYİZ’İN YENİ HAFTA YARIŞMACILARI

1. Gün yarışmacısı: Haftanın ilk günü 10 Aralık Pazartesi günü yarışacak olan Pakize Baş 44 yaşında. Ordulu olan yarışmacı matbaacılık yapıyor.

2. Gün yarışmacısı: 11 Aralık Salı günü yarışacak olan Burak Bakkal sanat yönetmeni.

3. Gün Yarışmacısı: 12 Aralık Çarşamba günü yarışacak olan Nazmiye Akkömür.

4. Gün yarışmacısı: 13 Aralık Perşembe günü yarışacak olan Yavuz Azap.

5. Gün yarışmacısı: 14 Aralık Cuma günü yarışacak olan Figen Yücetepe ana okulu öğretmeni.

Onur Büyüktopçu‘nun başarılı sunumuyla ekranlarda sağlam bir yer edinen Yemekteyiz programında yeni hafta heyecanı. Bakalım Yemekteyiz programının yeni haftasında neler yaşanacak? Hangi yarışmacı hafta sonunda ipi göğüsleyecek?

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.