SURVİVOR 2019’DA NELER YAŞANDI KAZANAN KİM OLDU?


Güncelleme: 3 Şubat 2019 : 21:20
0

Acun Ilıcalı’nın sunup hazırladığı Survivor 2019 dün akşam itibariyle yayın hayatına başladı. Bu kez formatında değişiklik yapan ve Türkiye Yunanistan olarak ekrana gelen yarışmanın ilk bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

İLK YARIŞMAYI KAZANAN TÜRKİYE OLDU

Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasının birinci bölümü dün akşam Tv8’de yayınlandı. Üçer yumurta ve baraka kurmak için ekipman ödüllü ilk oyunu kazanan Türkiye oldu. Bu yüzden, Yunanistan takımı da iki gün boyunca erzak alma şansını kaybetmiş oldu. Üstelik Türkiye’nin galibiyeti bu kadarla da sınırlı kalmadı. Takımların ikinci ettikleri mücadele de dokunulmazlık oyunu oldu. Ancak bu yarışmayı kazanan da Türkiye olarak açıklandı. Kazandıktan sonrada, hep birlikte denize doğru koştular. Kameralara hoş bir poz verdiler. Ardından, Türkiye takımı yeni yarışmaya hazırlanmak ve kalınacak yerleri ayarlayabilmek için adalarına gitti.

TÜRK TAKIMINDA ORTAK BİR KARAR ALINDI

Türk ekibinde, kadın ve erkek yarışmacıların ortak bir çalışma yürütülmesi konusunda karar verildi. Her iki takıma da erzaklar verildi. Türk takımında, Hakan Kanık’ın aşçı olması yiyecek konusunda çok bir sıkıntı çekmeyecekleri dikkatini çekti. Zaten Hakan Kanık’da yemek pişirme işini kendisinin göreceğini belirtti.

Dokunulmazlık oyunundan önce, her iki takımda adalarına yerleşti. Kalacakları barakaların ayarlamalarını yaptılar. Ateş yakmak için malzeme ve barakalarına taş toplamak için iki takım da ormanda keşif yaptı.

YUNANİSTAN TAKIMI YENİLGİYLE OYUNA GİRİŞ YAPTI

İlk oyunda yenilgi alan Yunanistan takımı, bu durumdan hiç hoşnut olmadıklarını belirtti. İlk oyunu unutup, dokunulmazlık oyununa odaklanmayı denediler. Ancak, sonuç gene bekledikleri gibi olmadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI DA TÜRKİYE OLDU

İki takımda büyük bir mücadeleyle oyuna başladı. Farklı zamanlarda iyi ataklar gerçekleştirdiler. Zaman zaman beraberlik ön plana çıktı. Heyecan dolu bir oyun oldu. Kazanan ise, gene Türkiye takımı olarak açıklandı. Üstelik büyük bir farkla galibiyeti ele geçirdi. Türkiye 10, Yunanistan 6 derecede skor gerçekleştirdi. Yarışmaya yenilgiyle başlayan Yunanistan takımının sonraki oyunlar için büyük bir efor sarfetmesi bekleniyor. İlk oyunda kötü bir sonuçla karşılaşmak morallerini oldukça bozmuş görünüyor.