Yemekteyiz 11 Aralık Salı Kim Yarıştı Kaç Puan Aldı? 10 – 14 Arlık Puanlar


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 01:33
0

Yemekteyiz 11 Aralık Salı Kim Yarıştı Kaç Puan Aldı? Yemekteyiz 10 – 14 Aralık Haftasının ikinci günü ile karşınızdayız. DiziHaberci.com olarak Yemekteyiz puan durumunu günlük olarak takip etiğimizi artık biliyorsunuz. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz programında; her hafta 5 farklı yarışmacı büyük ödülün sahibi olabilmek için mutfakta tüm marifetlerini sergiliyor.

Yemekteyiz 11 Aralık Salı Kim Yarıştı Kaç Puan Aldı?

Yemekteyiz yarışmasında mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor. Hergün bir yarışmacı yarışıyor, diğer dört yarışmacı ise 10 üzerinden puan veriyor. Final günü Onur Bey de tüm yarışmacılara puan veriyor. Yeni uygulama olarak final günü yarışmacılara sorular soruluyor ve extra puanlar veriliyor. Beşinci günün sonunda en çok puanı kim toplarsa 10 Bin TL‘lik büyük ödülün sahibi oluyor.

Yemekteyiz 11 Aralık Salı Yarışmacısı Kim?

Yemekteyiz 11 Aralık Salı günü yarışacak olan yarışmacı Burak Bakal’ı kısaca tanıyalım. Kendisi Sanat Yönetmeni. Burak Bakal kimdir? Burak Bakal nereli kaç yaşında? Sanat Yönetmeni olan Burak bey, gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini söylüyor. Yeni bölümün fragmanında; Burak Bey yarışırken iki ayağı bir pabuca girdiği görülüyor. Kase kırılıyor, mutfak çok dağınık gözüküyor. Hatta kendisi “bomba patlamış gibi evde” diyor. Hiç bir şeyi istediği gibi yapamıyor. Tüm bunlar sonunda Burak Bey’in yaptığı et yemeği beğenilecek mi? Yarışmacılar kaç puan verecek? Puan Durumu sayfanın altında verilmiştir.

Yemekteyiz 11 Aralık Salı TV8’in sevilen programı Yemekteyiz’de 14 Aralık Kim Birincisi Kim Olacak? Yarışmada Pazartesi gününden Cuma gününe kadar kimin evinde yarışıldı? Hangi yarışmacı kime kaç puan verdi? Tüm bu soruları bu haberimizde bulacaksınız.

Dizihaberci.com olarak, Yemekteyiz yarışmasının puan durumu ve gelişmelerini takip ederek siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz. Aşağıda her yarışmacının puan tablosu ayrı ayrı verilmiş ve günün yarışmacısının hangi yarışmacıdan kaç puan aldığı açıklanmıştır. Yemekteyiz puanlama sonuçlarını aşağıdan görebilirsiniz.

İlgili:Yemekteyiz 10 – 14 Aralık Haftası Yeni Yarışmacıları Kim?

10 – 14 Aralık Yemekteyiz Hatalık Puan Durumu

Pazartesi  >  Pakize Puan Durumu
Yavuz 2
Burak 4
Nazmiye 4
Figen 5
Toplam Puanı: 15

 

Salı  > Burak – Puan Durumu
Yavuz
Pakize
Nazmiye
Figen
Toplam Puanı:

 

Çarşamba  > Nazmiye  Puan Durumu
Yavuz
Pakize
Burak
Figen
Toplam Puanı:

 

Perşembe  > Yavuz – Puan Durumu
Nazmiye
Pakize
Burak
Figen
Toplam Puanı:

 

Cuma  > Figen – Puan Durumu
Nazmiye
Pakize
Burak
Yavuz
Toplam Puanı:

 

Yarışmacıların topladığı puanlara Cuma günü finalde Onur Bey‘in verdiği puanlarda ekleniyor ve yarışmacıların sıralaması netleşiyor.

Puan Durumu Onur Bey

+ Sorular

Toplam
Pakize
Burak
Nazmiye
Yavuz
Figen

 

Her hafta yeni yarışmacıların Pazartesi gününden Cuma gününe kadar aldıkları puanları sitemizden takip edebilirsiniz. “Yemekteyiz Haftalık Puan Durumu” sayfasını ziyaret ediniz.

İlgili: Gelinim Mutfakta 10 – 14 Aralık Haftalık Puan Durumu

İlgili:Zuhal Topal’la Sofrada 10 – 14  Aralık Hatalık Puan Durumu

İlgili:Gelin Evi 10 – 14  Aralık Haftalık Puan Durumu