Yemekteyiz 24 – 28 Aralık Haftası Yeni Yarışmacıları Kimler Oldu?


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 17:32
0

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün Onur Büyüktopçu‘nun renkli sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programının 24 Aralık Pazartesi günü başlayan yeni haftasının yeni yarışmacıları kimler oldu?

Tv8 ekranlarının büyük beğeni ile izlenen yemek programı Yemekteyiz’de yeni haftada neler yaşanacak? Her hafta birbirinden ilginç yarışmacıların konuk olduğu programın yeni ev sahipleri kim olacak?

Yemekteyiz programının 21 – 28 Aralık haftasının yeni yarışmacıları kim? Yemekteyiz yeni yarışmacılar kim? Yemekteyiz 21 – 28 Aralık haftası yarışmacıları nereli? Yemekteyiz 24 aralık yarışmacısı nereli? Yemekteyiz 24 aralık yarışmacısı kim? Yemekteyiz 24 aralık yarışmacıları kimler? Yemekteyiz yeni yarışmacı kim? Yemekteyiz yeni yarışmacı nereli? Yemekteyiz 24 Aralık haftası yarışmacıları kimler? Yemekteyiz Merve kim? Yemekteyiz Merve nereli? Yemekteyiz Somer kim? Yemekteyiz Somer nereli? Yemekteyiz Gülizar kim? Yemekteyiz Gülizar nereli? Yemekteyiz Abdülkadir kim? Yemekteyiz Abdülkadir nereli? Yemekteyiz Fatma kim? Yemekteyiz Fatma nereli?

İŞTE 24 ARALIK HAFTASI YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

24 Aralık Pazartesi 1. Gün yarışmacısı Merve Çakır: 18 yaşında olan Merve Hanım, İstanbul’da yaşıyor. Kastamonu’da aşçılık bölümü kazanan Merve Hanım ailesini yalnız bırakmamak için üniversiteye gitmemiş. İleride iyi bir aşçı olmak steyen Merve Hanım çocukluğundan beri bu konuda iddialı olduğunu söylüyor.

25 Aralık Salı 2. Gün yarışmacısı Gülizar Ayan: Satış pazarlama uzmanı olan Gülizar Hanım, Ankara doğumlu ama uzun yıllar Bursa’da yaşamış. Sonrasında İstanbul’a taşınan Merve Hanım farklı tatlar denemeyi seviyor.

26 Aralık Çarşamba 3. Gün yarışmacısı Abdülkadir Şereflioğlu: Aslen Kayserili olan Abdülkadir Bey, 33 yıllık evli. 3 çocuk babası olan Abdülkadir Bey tekstilci.

27 Aralık Perşembe 4. Gün yarışmacısı Fatma Kaplan: 73 yaşında olan Fatma Hanım, aslen Giresunlu. Dekoratör olan Fatma Hanım, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik mezunu. Fatma Hanım 45 yıllık evli.

28 Aralık Cuma 5. Gün yarışmacısı Somer Pakdemir: 29 yaşında olan Somer Bey, aslında ziraat mühendisi. Kendi mesleğini yapmayan Somer Bey babasının dükkanında işletmecilik yapıyor. Giresunlu olan Somer Bey yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.