Yemekteyiz 17 – 21 Aralık Yeni Yarışmacıları Kimler?


Güncelleme: 17 Aralık 2018 : 17:18
0

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün Onur Büyüktopçu‘nun renkli sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programının 17 Aralık Pazartesi günü başlayan yeni haftasının yeni yarışmacıları kimler oldu?

Tv8 ekranlarının büyük beğeni ile izlenen yemek programı Yemekteyiz’de yeni haftada neler yaşanacak? Her hafta birbirinden ilginç yarışmacıların konuk olduğu programın yeni ev sahipleri kim olacak?

Yemekteyiz programının 17 – 21 Aralık haftasının yeni yarışmacıları kim? Yemekteyiz yeni yarışmacılar kim? Yemekteyiz 17 – 21 Aralık haftası yarışmacıları nereli? Yemekteyiz 17 aralık yarışmacısı nereli? Yemekteyiz 17 aralık yarışmacısı kim? Yemekteyiz 17 aralık yarışmacıları kimler? Yemekteyiz yeni yarışmacı kim? Yemekteyiz yeni yarışmacı nereli? Yemekteyiz 17 Aralık haftası yarışmacıları kimler? Yemekteyiz 17 Aralık Esra Hanım hangi yemekleri yaptı? Yemekteyiz 17 Aralık Esra Hanım nereli? Yemekteyiz Osman Bey nereli? Yemekteyiz Osman Bey ne iş yapıyor? Yemekteyiz Osman Bora Kadem nereli? Yemekteyiz Osman Bora Kadem hangi yemekleri yaptı? Yemekteyiz Osman Bora Kadem ne iş yapıyor? Yemekteyiz Azize Hanım nereli? Yemekteyiz Azize kim? Yemekteyiz Mehtap kim? Yemekteyiz Mehtap ne iş yapıyor?

İŞTE YENİ HAFTA YARIŞMACILARI

Yemekteyiz yarışmasının 17 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde ilk gün yarışmacısı Esra Hanım oldu. 23 yaşında olan Esra Hanım genç yaşına rağmen yemeklerde iddialı olduğunu söylemeyi ihmal etmedi.

ESRA HANIM HANGİ YEMEKLERİ YAPTI?

Esra Hanım misafirlerine yoğurtlu yüksük çorba, kuru dolma, mevsim salata, söğürme kebabı, şehriyeli pirinç pilavı ve muzlu magnolia ikram etti.

Yemekteyiz 18 Aralık Salı günü ikinci gün yarışmacısı: Osman Bey. Osman Bey’in mesleği öğretmenlik.

Yemekteyiz 19 Aralık Çarşamba günü üçüncü gün yarışmacısı: Osman Bora Kadem. Osman Bey Antrenörlük yapıyor.

Yemekteyiz yarışması 20 Aralık Perşembe günü dördüncü gün yarışmacısı: Azize Hanım. Azize Hanım ev hanımı.

Yemekteyiz 21 Aralık Cuma günü son gün yarışmacısı: Mehtap Baycan. Mehtap Hanım’ın mesliği iş kadını.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.