Yemekteyiz Kim Kazandı? Haftanın Birincisi Kim? (27 Nisan Cuma)


Güncelleme: 28 Nisan 2018 : 09:38
0

Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Yemekteyiz bu hafta 5 kadın yarışmacı ile başladı. Yarışmacılar; Nezahat, Sibel, Rümeysa, Saadet ve Dilara haftayı birinci bitirmek için tüm hünerlerini sergilediler. Peki 27 Nisan Cuma kim kazandı? Haftayı hangi yarışmacı en yüksek puanla bitirerek birinci oldu?

Haftanın ilk günü yarışan Saadet hanım süre sıkıntısı yaşayıp yemek hazırlarken sorunlarla karşılaşsa da misafirlerini ağırladı. Saadet Özcan 23 Nisan pazartesi günü yarıştı. Misafirlerini ağırlarken yaşadığı bazı talihsizliklerde oldu. Mesela Rümeysa hanım çorbasının değiştirilmesini istedi. Saadet Hanım günü 18 puanla tamamladı.

Haftanın 2. gününde yarışan yarışmacı Nezahat hanım oldu. Nezahat hanım sinirli tavırlarıyla ortamı gerdi. Sibel hanım’ın kendi tabağını getirmesi ise Nezahat hanımı iyice kızdırdı. Günü 17 puanla bitiren yarışmacı Nezahat hanım şimdiden birinciliği kaybetti.

3 gün yarışmacısı 25 nisan çarşamba günü yarışan Sibel hanımdı. Genelde Nezahat hanımla tartışmaları masaya hakim oldu. Diğer yarışmacılar bu durumdan rahatsız oldular. Sibel hanım 12 puan alarak haftayı bitirdi. Büyük ihtimal Sibel hanım haftayı sonuncu olarak tamamladı.

Haftanın 4. yarışmacısı Rümeysa Hanım, hünerlerini diğer yarışmcılarkan en yüksek puanları almak için sergiledi. toplamda 16 puan alan Rümeysa hanıma; Saadet 5, Dilara 5, Nezahat 2 ve Sibel 5 puan verdiler.

SAADET: 18 NEZAHAT: 17 SİBEL: 12 ve RÜMEYSA 16 puan alarak haftanın son gününe girdiler. Haftanın son yarışmacısı Dilara Hanımın performansı sonucu etkileyecek mi? Ve haftanın kazananı Dilara Hanım oldu.