Yemekteyiz 6 Nisan Haftanın Birincisi Kim? Kim Kazandı?


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 03:09
0

Bir ekran klasiği haline gelen Yemekteyiz programı  başlar başlamaz kazanan kim olacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Onur Büyütopçu’nun tarafsız ve renkli sunumuyla ekrana gelen yarışmada kimi zaman tansiyon yükselirken kimi zaman eğlenceli dakikalara tanık oluyoruz. Yine birbirinden başarılı isimlerin yarıştığı bir haftada da kazanan kim olacak? Yemekteyiz 6 nisan cuma haftanın finalinde neler yaşanac

GÜN YARIŞMACISI SELÇUK BEY KİM?

İlk gün yarışmacısı Selçuk Bey 45 yaşında, bekar ve oldukça enerjik bir insan.  Aslen İstanbullu olan Selçuk Bey bir süredir çalışmıyor.

2.GÜN YARIŞMACISI YEMEKTEYİZ AYDAN HANIM KİMDİR?

2.gün yarışmacısı Dilan Hanım,22 yaşında, evli ve iddialı bir yarışmacı. Açıköğretim Fakültesinde yiyecek içecek hizmetleri bölümünde eğitimine devam eden  Dilan Hanımın asıl mesleği satış direktörlüğü. Dilan Hanım’ın bir kız çocuğu var.

3.GÜN YARIŞMACISI YEMEKTEYİZ ÇİĞDEM HANIM KİMDİR?

3.gün yarışmacısı aynı zamanda haftanın en sivri dilli isimlerinden Çiğdem Hanım 37 yaşında, bekar ve annesi ile yaşıyor. Aslen Edirneli olan Çiğdem Hanım restoran işletmeciliği yapıyor. Sanat karşı yoğun ilgisi olan Çiğdem Hanım amatör olarak da enstrüman çalıyor.

4.GÜN YARIŞMACISI YEMEKTEYİZ SALİH BEY KİMDİR?

Bilgisayar Teknisyeni olan Salih Bey Aslen Siirtlidir. Salih Bey boş zamanlarında yürüyüş yapmak, balık tutmak ve ailesiyle vakit geçirmekten hoşlanıyor.Salih Bey’in 3 erkek bir kız olmak üzere 4 çocuk sahibidir.

5.GÜN YARIŞMACISI YEMEKTEYİZ GÜNEŞ HANIM KİMDİR?

Yemekteyiz’in 5. Gün ve sonuncu  yarışmacısı Güneş Hanım 22 yaşında ve evli Siirt’li olan Güneş Hanım’ın bir kız çocuğu var. Yemek yapmayı seven Güneş Hanım müzik dinlemekten ve seyahat etmekten çok hoşlanıyor.

Yemekteyiz programı sayesinde her hafta farklı 5 yarışmacının evine konuk oluyoruz. Hafta boyunca hepsini yakinen tanıyor ve kazananın kim olması gerektiği konusunda tahminlerde bulunuyoruz. Fakat finalde kimin birinci olduğu yarışmacıların ve Onur Büyüktopçu’nun verdiği puanlar sonucunda belirleniyor. Çoğu zaman yarışanlar final günü hafta boyunca verdikleri puanlarda pişmanlık yaşayabiliyorlar. Bu noktada adil ve tarafız tutumuyla Onur Büyüktopçu’nun puanı hak eden ismin kazanmasını sağlıyor.

Yemekteyiz 6 Nisan kim kazandı haftanın birincisi kim sorusunun yanıtına gelmeden önce geçtiğimiz hafta neler yaşandı hatırlayalım. Berk Demirbay, Elif Karaca, Jale Mahmutova, Yusuf Avşar ve Yasemin Kan birbirinden lezzetli yemeklerini sırasıyla yarışmacılara tattırdı. Rakiplerinden en yüksek puanı alarak birinci olan isim Jale hanım olurken, ilk gün yarışan genç yarışmacı Berk Bey sonuncu oldu.

Şimdi gözler Yemekteyiz 6 nisan cuma kim kazandı? Yemekteyiz 6 nisan birinci kim oldu? sorularında. Konuyla ilgili en doğru ve güncel bilgileri anbean sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazımız en kısa zamanda güncellecektir. Sizler yarışmadaki favori isminizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=IBHGmp9KLBg