Yemekteyiz 2 Kasım Cuma Kim Kazandı? Toplam Puanlar ve Sıralama?


Güncelleme: 2 Kasım 2018 : 09:31
0

Yemekteyiz programı Onur büyüktopçu’nun sunumu ile 29 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta birinci olan Can Bey’in ardından yeni haftada hangi yarışmacılar ekranlara gelecek merak edilmeye başlandı. Yeni yarışmacılarımızı, 29 Ekim Pazartesi ve 2 Kasım Cuma haftasında kimler olacak, Duygu, Rüya, Hüseyin, Gökhan ve Gülsun kimdir, nereliler, nereden katılıyorlar ve ne iş yaparlar… Tüm detaylarını bu yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

Yemekteyiz 29 Ekim Duygu, Rüya, Hüseyin, Gökhan, Gülsun Kimdir? Instagram, ne iş yapıyorlar?

2 kasım Cuma hangi yarışmacı kaç puan aldı, kim kazandı çok merak ediliyor. Haftanın tüm detaylarını sizler için derledik. İsterseniz önce haftanın yarışmacılarını kısaca tanıyalım. Geçtiğimiz haftanın şampiyona Can Bey efendiliği ile haftaya damga vurmuştur. Bir çok takipçi geçtiğimiz haftayı “efendiliğin” kazandığını sosyal medya hesaplarında dile getirmişlerdir.

Leyla hanımın agresif tavırları geçtiğimiz haftanın yine önemli detaylarından birisiydi. Çok tepki aldı, çok eleştirildi. Can Bey’in tavırları, yemekleri, sunumu “gerçekten uzun bir aradan sonra ilk defa bir Yemekteyiz yarışması izledik” yönünde eleştirilerin yapılmasına neden oldu.

Yemekteyiz Duygu Türkmen kimdir?

Duygu Türkmen 1. gün yarışmacısı. 28 yaşında olan Duygu Türkmen satış ve pazarlama uzmanıdır. Aslen Ordulu olan Duygu, 2 yıllık evlidir. Yemek kursuna gitmiş ve bu alanda kendisini geliştirmiştir. Kurstan sonra yaptığı yemekleri sosyal medyada paylaşıyor ve takipçi sayısını arttırıyor.

Yemekteyiz Rüya Doğan kimdir?

Rüya Doğan 2. gün yarışmacısıdır. Rüya Doğan 23 yaşında ve aslan Kastamonulu. Ailesi ile yaşayan Rüya Anestezi teknikeridir. Üniversite eğitimini aşçılık olarak almış 4-5 yıl aşçılık yapmış. Ancak aşçılık mesleğini sevmediği için yapmaktan vazgeçmiş.

Yemekteyiz Hüseyin Daştan kimdir?

Hüseyin Daştan 3. gün yarışmacısı. Hüseyin Daştan 42 yaşında ve işletmecilik yapıyor. 3 aylık evli olan Hüseyin, aslen Iğdırlı. Uzun yıllar restoran işletmiş ve sonradan dünyanın öbür ucuna gitmiş. Angola’ya giden  Hüseyin burada uzun yıllar işini yapmış. Orada uzun yıllar işini icra etmiş. Ancak daha sonra İstanbul’a dönerek burada mesleğine devam etmektedir.

Yemekteyiz Gökhan Karadeniz kimdir?

Gökhan Karadeniz 4. Gün yarışmacısı. Gökhan 30 yaşında ve müşteri temsilcisidir. 5 yıllık evli olan Gökhan kamp yapmayı çok seviyor. Boş zamanlarını şehir dışında doğada geçiriyor. Yemek yemeye çok düşkün birisidir.

Yemekteyiz Gülsun Korkmaz Ümit kimdir?

Gülsun Korkmaz Ümit 5. gün yarışmacısı. Gülsun 33 yaşında ve 7 aylık evli. Gülsun ev hanımı olarak yaşamına devam ediyor ve yemek yapmak onun için yaşam biçimi. Evinde çocuklarına, sevdiklerine yemek yapmayı çok seviyor. Gülsun hanımın garip bir özelliği var. Arkadaş edinmeyi, insanlarla kaynaşmayı sevmiyor. Bu yüzden çok fazla arkadaşı olmadığını söylüyor.

Yemekteyiz 29 Ekim-2 Kasım Puanları, Kim Kazandı?

1.gün yarışmacısı Duygu hanım toplamda 11 puan aldı. Yarışmacıların verdiği puanlar ise şu şekilde; Hüseyin 3, Gökhan 4, Gülsun 2 ve Rüya 2 puan verdiler. 2.gün yarışmacısı Rüya Doğan ise toplamda 13 puan aldı. Yarışmacılardan Gülsun 2, Hüseyin 4, Duygu 2 ve Gökhan 5 puan verdiler. 3.gün yarışmacısı Hüseyin Daştan ise toplamda 12 puan aldı. Duygu 2, Rüya 2, Gülsun 3 ve Gökhan 5 puan verdiler.

4.gün yarışmacısı Gökhan Karadeniz toplamda 8 puan aldı. Duygu 3, Hüseyin 2, Gülsun 2 ve Rüya 1 puan verdiler.Gökhan’ın diğer yarışmacılara verdiği yüksek puanlar dikkatlerden kaçmadı ama kendisi şuan için en düşük puanı aldı. 1 kasım Perşembe gününü sonuna gelindiğinde toplam puanlar şu şekilde oluştu; Duygu 11, Rüya 13, Hüseyin 12 ve Gökhan 8… Son gün yarışmacısı Gülsun kaç puan alacak ve Onur Bey’in vereceği puanlar ile denge değişecek mi?

Yemekteyiz 2 Kasım Cuma Kim Kazandı, Puanlar ve Sıralama