Yemekteyiz 16 Kasım 2018 Birincisi Kim Oldu? Onur Büyüktopçu Kime Puan Verdi?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 10:11
0

Yemekteyiz  programı  içi her gün TV8 kanalında yayınlanmakta .Onur Büyüktopçu’ nun verdiği puanlar da genellikle yarışmada bir yarışmacıların  birinciliğini belirlemekte.  Pazartesi,Salı ,Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri her gün bir yarışmacı yemek yapmakta ve o yarışmacının evinde yemek yenmekte .Sofra düzeninden, o evin  masa dizaynına, mutfağın temizliğine, yemeğin pişmişlik derecesine ,tatlının şeker oranına ,tuzlu yemeklerin tuz oranına ,sebzelerin kesim şekline vs. gibi birçok şeyden puan veriliyor .Genellikle  ara sıcaklar çok tartışma konusu yaratmakta .

Bazen bazı yarışmacılar Onur Büyüktopçu’yu  çok kızdırmakta, yemekleri böyle mide bulandırıcı bir şekilde çatalları ile gösteren yarışmacılara Onur Büyüktopçu büyük sinir göstermekte .Çoğu yarışmacı Nimet’le dalga geçmeye geliyor, çoğu yarışmacı kendisini göstermeye geliyor ve çoğu  yarışmacı da gerçekten yemek yapmayı sevdiği ve yemek yapmayı çok iyi bildiği için gelip katılıyor . Işte çoğu zaman bazı yarışmacılar yemeği beğenmeseler de beğenselerde içlerindeki öfkeden ya da kızgınlıktan dolayı o yarışmacılara birer puan veriyor ve Onur büyüktopçu buna da çok kızmakta. Gerçekten yarışmada yarışmayı  kazanmayı hak eden birçok yarışmacı ne yazık ki birinci olamamakta. Bu da yarışmacıların sergilediği  tutumundan ötürü kaynaklanmakta. Bazı haftalar birbiri ile sadece kavga etmeye gelen 5 yarışmacı oluyor bazı haftalarsa o kadar düzgün, o kadar sessiz sakin yarışmacılar geliyor ki insan şaşırıyor doğrusu!

Pazartesi günün yarışmacısı:Arzu Öztürk hanımefendi  27 yaşında ve bekar. Sivaslı’dır kendisi olan ailesi ile yaşamaktadır. Bir ara bir  fabrika da aşçılık yapmıştır.dönem kısa süreliğine de olsa fabrikada aşçılık yapmıştır. Toplam 15 puan aldı.

Salı  gününün yarışmacısı:Cüneyt Atmaca beyefendinin yaşı  36 mesleği ise, Pazarlama Yöneticiliği’dir. Evli ve 2 kız  çocuğu  vardır.  Aslen Bayrburtlu’dur.

Toplam 12 puan aldı.

Çarşamba gününün yarışmacısı:Kübra Çilekar hanımefendinin memleketi Yozgat’tır. Yaşı ise,23’tür. 2 yıllık evli  ve bir erkek evlat annesidir.

Toplam 21puan aldı.

Perşembe gününün yarışmacısı:Namık Sezer beyfendinin memleketi Samsun’dur , mesleği Mimarlık’tır. Yaşı 45’tir.

Toplam 14 puan aldı.

ve

Cuma gününün yarışmacısı:Menekşe Uysal hanimefendi Selanik göçmenidir.  Kendisi 46 yaşındadır. 2 oglu vardır  ve 27 yıllık evlidir.

Toplam 24 puan aldı.  Onur Büyüktopçu’nun verdiği  9 puanla 33 oldu toplam puanı ve Menekşe  Hanım birinci oldu 10 bin lirayı aldı.