Yasak Elma Yiğit Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 30 Nisan 2019 : 21:53
0

Fox tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine Yiğit rolüyle dahil olarak bir anda dikkatleri üzerine çeken oyuncu kimdir?

Fox tv ekranlarında Pazartesi akşamları ekrana gelen ve büyük beğeni kazanan Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu.

Ender’in Şok Eden Sırrı

Dizide Ender karakterine canlandıran Şevval Sam‘ın herkesten sakladığı oğlu rolüyle Yasak Elma’ya dahil olan Yiğit karakteri ilk bölümden bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yasak Elma dizisinin olay kadını Ender’in dizide Kaya karakteri ile yaşadığı aşktan dünyaya gelen Yiğit karakterini herkesten gizlediği ortaya çıkmıştı. Kocasının yakın arkadaşı ile yaşadığı yasak aşktan bir bebek dünyaya getiren Ender bebeğini bırakıp kaçmıştı. İşte o bebek şimdi genç bir adam olarak Ender’in karşısına çıktı.

25 yıl kendisini terk eden anne ve babasına karşı intikam hırsı ile dolu bir karakter olan Yiğit bakalım diziye yeni bir soluk kazandırabilecek mi?

Yasak Elma dizisinde Ender’in yıllardır gizlediği oğlu Yiğit karakterini canlandıran genç oyuncunun adı Doğaç Yıldız. İşte televizyon dünyasının yıldızı parlayan genç isimlerinden Doğaç Yıldız‘ın hayatı…

Doğaç Yıldız Kimdir?

Yasak Elma dizisinden Yiğit karakterine hayat veren Doğaç Yıldız, 16 Eylül 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Başak burcu olan genç oyuncu 1,79 boyunda. Sekiz yaşında oyunculuğa adım atan Doğaç Yıldız ilk olarak İclal Aydın ve Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı İki Aile dizisinde canlandırdığı Efe karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

Eğitimli bir oyuncu olan Doğaç Yıldız Mimar Sinan Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü mezunu.

Muhteşem Yüzyıl’da Rol Aldı

Doğaç Yıldız oyunculukta asıl büyük çıkışını fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Şehzade Kasım rolüyle gerçekleştirdi.

Doğaç Yıldız’ın ismi bir dönem Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakteri için geçmişti.

Ödüllü Filmlerde Oynadı

2016 yılında rol aldığı sinema filmi Kar pek çok festivalden ödülle dönmeyi başarmıştı.

Doğaç Yıldız’ın Oynadığı Filmler

I Am You / 2017
En İyi Arkadaşım Evleniyor / 2017
Kar / 2016
Beck’s Letzter Sommer / 2014
Pek Yakında / 2013
Aşk-ı Suzan / 2012

Doğaç Yıldız’ın Oynadığı Diziler

Yuvamdaki Düşman / Metin / 2018
Muhteşem Yüzyıl Kösem / 2017
Kertenkele / 2015
Eyvah Halam / 2015
Gece Gündüz / 2008
İki Aile / 2006
Tatlı Hayat / 2001