Yasak Elma 28. Bölümde Bizi Neler Bekliyor?


Güncelleme: 25 Nisan 2019 : 15:34
0

Pazartesi akşamları ana akım televizyonlarında ciddi bir rekabet yaşanıyor. Hemen her kanal iddialı bir dizi ile birbiri ile rekabet halinde yer alıyor.

İşte o kanallardan bir tanesi de son derece kendisine has bir yayın tarzı olan Fox Tv kanalında yayınlanan Yasak Elma dizisi.17 Aralık akşamı yayınlanan 27. bölümde nefesleri tuttuğumuz bir sahnede dizi bitmişti. Bakalım bu hafta neler olacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

Yasak Elma

Yasak Elma Dizisi 28. Bölüm Özeti 24 Aralık 2018

Yasak Elma dizisinin 27. bölümünde Yıldız Halit ile üst üste gelen tartışmalar sonucunda evi terk ederek Sabanca’da bir otele gitmişti. Bunu duyan eski eşi Kemal de onun nerede olduğunu öğrenerek peşinden gitmişti ama eşi hatasının farkına vararak O da Sabanca yolunu tutmuştu.

Kemal ve Yıldız konuşur iken kapıya vurulmuş ve gelenin Halit olduğu ortaya çıkmış dizi orada bitmişti. Yine son bölümde dikkat çeken bir diğer sahne ise Alihan’ın Zeynep’e gerçeği anlatacağını ama onun da kendisini affetmesini istediğini ifade etmişti.

Yasak Elma Dizisi

Şimdi bu bölümde tüm bu sorular yanıtlarını bulacak. Dizinin devamlılığı açısından bakıldığında ki reytinglerde de iyi bir yer de olduğu göz önüne alınır ise Kemal ile Yıldız yakalanmayacak. Yıldız Halit ile evine dönecek.

Alihan gerçekleri söylemiş olsa bile bu Zeynep için yeterli olmayacak ve bir biçimde görevine devam edecek. Alihan’ı affetmeyecek.

İşte tüm bu yaşanan süreçte Ender Alihan’ın ondan neden bu kadar nefret ettiğini araştırmaya başlayacak ve Alihan’ın Halit’in oğlu olup olmadığını öğrenmeye çalışacak.

Görüldüğü gibi dizi hız kesmeden kendi içinde Amerikan dizileri kıvamında devam ediyor. Elbette Halit de Alihan ile ilgili eski  eşinden öğrendikleri sonrasında yeni planlar yapmaya başlayacak ve yeni stratejiler ile elini güçlendirmeye çalışacak.

Yıldız evliliğine son bir şans verir iken Halit cephesinde durum değişmeyince Yıldız kendisi için en doğru kararı aldığını düşünerek ona göre bir adım atacak.

Evet hız kesmeden devam eden bir dizi var karşımızda ve neler olacak hep birlikte göreceğiz. Talat Bulut hakkında çıkan olaylara rağmen iyi senaryo, iyi oyunculuklar ile dizi yoluna emin adımlar ile devam ediyor.

herkese keyifli seyirler.