Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 13:41
0

İlk günden beri heyecan ile takip edilen Yasak Elma dizisini her Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izlemek, seyirciyi çok sevindiriyor. Dizinin konusu ve her hafta çıkan bölümleri kadar dizide oynayan oyuncuların kıyafetlerinin markaları da çok konuşuluyor ve merak ediliyor. Hatta öyle ki, dizide rol alan Şevval Sam’ ın (Ender karakterinin) giydiği her kıyafet çok merak ediliyor, araştırılıyor, beğeniliyor. Bu durumda Şevval Sam’ın kendisine her giydiğini yakıştırması da büyük bir katkı aslında. İşte Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri

Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri

Halit’in kendisine tutumundan artık çok sıkılan Yıldız için kötü günler adeta başlamıştır. Eskiden çok sevdiği alışverişin bile artık kendisini mutlu edemediğini anlayan Yıldız, evliliğinin adeta çatırdamaya başladığını fark eder. Diğer yandan Ender ise Alihan ile birlikte mutluluk rolü yamaya çalışır. Alihan’ın yavaş yavaş pişman olmaya başladığı bu bölümde, Zeynep’i unutamaz ve kendisini sürekli onun yanında bulur. Bunu engellemeye çalışan Ender ise harika bir plan bulur. Zeynep’in araba galericisini Zeynep ile aşk yaşamaya başlamasını ister kardeşinden. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Yıldız ise Kemal’i düşünmeden yapamaz. Evliliğinden gerçekten çok mutsuz olan Yıldız ise, en sonunda bavulunu toplayarak Kemal’e sığınmaya gider. Ancak o da ne? Kemal yalnız değildir.

Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri
Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri

Eda Ece’nin (Yıldız) giydiği kabanın markası Esquise (esquiseofficial) ‘dır. Fiyatı 1460 TL‘dir. Eda Ece’nin bu bölümde kullandığı takılar da çok merak edilmiş ve sorulmuştu. Kolyesi ve saatinin markası Swarovski Official ‘dır.



Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri
Yasak Elma 28. Bölüm Kıyafetleri

Eda Ece’nin (Yıldız’ın) giydiği ceket elbisenin markası Zara, kabanının markası ise I Love My Body ‘dir.

Yasak Elma 27. Bölüm Kıyafetleri hakkında elimize bilgi düştükçe web sitemizde paylaşacağız. Siz Yasak Elma 27. Bölüm Kıyafetleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Styling bakımından Türkiye’nin en iyi dizilerinden biri olan Yasak Elma’ da en çok kimin tarzını beğeniyorsunuz? Özellikle dizide Şevval Sam’ ın (Ender’ in) tarzı çok konuşuluyor ve neredeyse her bölüm onun kıyafetleri soruluyor. Bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Her pazartesi Fox TV ekranlarında görüşürüz.

Yasak Elma Dizisinde Şok! Dizi Severler Yine Beklenilen Olmadı