Yasak Elma 24. Bölümde Neler Oldu,Özet?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 12:35
0

Fox ekranlarının vazgeçilmez ve reyting rekortmenlerinden olan Yasak Elma dizisi hızını kesmeden yükselişini sürdürüyor. Her hafta içi pazaretesi günü yeni bölümleri ile saat tam 20.00’da yayınlanıyor. Bol aksiyon, entrika,hesap,aşk  dolu Yasak Elma’nın 24. Son bölümünde neler oldu? Kaçıranlar için özet tadındaki bu yazıyı merak edenler için kaleme aldık. Keyifli okumalar dileriz.

Yasak Elma 26 Kasım 2018 Pazartesi Günü yayınlanan 24.bölümünün özeti şöyledir. Alihan bu bölümde Halit ile gerçeği öğrenir ve bu ona çok büyük bir yük ve intikam hırsı yükler. Aliham çok sinirlendi ve sinirden deliye döndü. Alihan Halit’ten intikam almak istiyor ve tabi ki Ender de Halit’ten intikam almak ıstiyor  ve Alihan gibi bir gücü de arkasına alarak devam etme planı yapıyor. Alihan’ın  çok tuhaf davranmaya başladığı herkes tarafından fatkedilmeye başlıyor. Zeynep çok endişeleniyor. Alihan’ın bu değişimlerinin sebebini merak eden Zeynep bunun nedenlerini araştırıyor. Zeynep Alihan’ı asla kaybetmek istemiyor. Bu yüzden sorunu öğrenip çözüm yollarını araştırmayı istiyor. Bakalım 25.Bölümde  Zeynep Alihan’daki bu değişimin sebebini öğrenebilecek mi? Zeynep eğer Alihan’daki bu değişimin  sebebini öğrenirse bunun için bir çözüm yolu bulacak mı, eğer bulacak ise bu çözüm yolu ne olacak acaba?

Alihan’ın gözünü intikam hırsı bürüdü. Bunu fırsat bilen Halit’in eski karısı Ender bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Alihan’ın ofisine gidip ona oğlu doğunca Halit’in şirketten hisse verdiğini söylüyor ve bu hisseyi Alihan’a verip Alihan’ın şirkette daha fazla pay ve söz sahibi olacağını ve böylece sebebi her ne ise Alihan’ın Halit’ten intikamını alabileceğini söyler. Ve bunun karşılığında ise Alihan’ın kendisi ile evkenemsini ister. Resmen 24.Bölümde Ender Alihan’a evlenme teklifi eder. Acaba Alihan bu teklife ne cevap verecek?

Öte yandan Yıldız’ın annesini evden kovmaktan beter eden Halit Yıldız “ben bebeğimi düşürdüm, annem için üzgünüm, onu evden kovalamaktan beter ettiniz” diyor Halit’e. Halit ise annesine Bursa’da yeni yapılan plazadan bir ev alacağını söylüyor  ve Yıldız’ın keyfi yerine geliyor. Annesini arıyor annesi bu habere  çok seviniyor. Ayrıca Halit Yıldız’a ertesi gün evde bulunan değerli eşya ve mücevherler için eve uzman kişilerin gelip sayım yapacağını ve kayda geçeceğini söylüyor. Yıldız mücevherlerinin sahtesini yaptırdığının anlaşılacağını anlayıp endişeleniyor. Bakalım Halit kasaya koydurduğu kameradan gerçeği öğrenince ne yapacak?