Ufak Tefek Cinayetler Serhan’ın Kaldığı Gökdelen Ev Nerede?


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 21:39
0

Ufak Tefekler Cinayetler’de gelişmeler hızlı ilerliyor. Serhan’la Merve boşanmanın eşiğindedirler Ancak Merve Serhan’dan şüphelenmiştir. Serhan ise evden tamamen ayrılmış ve bir otel odasında kalmaktadır. Serhan’ın kaldığı evin ve ya otelin yeri ve manzarası izleyenler tarafından ilgi ile takip edilmektedir. Serhan’ın kaldığı yer nerede? Serhan hangi otelde kalıyor?

Serhan Merve’den boşanmayı aklına takmıştır. Evi terk eden Serhan, başka bir yerde kalmaktadır. Serhan buraya eşyalarını taşımış ve Oya ile buluşmaktadır. Serhan’ın kaldığı yer bir gökdelendir. Manzarası oldukça iyi olan gökdelenin bu odası Serhan için kendini dinlediği bir mekan olmuştur.

Serhan Gökdelen’in 19. katında kalmaktadır. Serhan’ın kaldığı gökdelen Zekeriyaköy’de olduğu duyumları aldık. Net bir bilgi olmadığını altını çizmek gerekiyor. Araştırmalarımız devam ediyor. Kesin bilgiye ulaştığımızda bu yazımızdan bilgi verilecektir. Sizlerde konu ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Serhan’ın yeni evi ile ilgili detaylar geldi. Dizinin çekildiği ev İstanbul Mecidiyeköy’deki Torunlar Plaza’da yer alıyor.

Torunlar Plaza daha önce inşaatı devam ederken 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazası ile gündeme gelmişti. İnşaatı biten plazanın Ufak Tefek Cinayetler sayesinde reklamını da yaptığı dikkatlerden kaçmadı.