Ufak Tefek Cinayetler Nilay Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Kasım 2017 : 19:41
2

Başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ufak Tefek Cinayetler Nilay kimdir? Ufak Tefek Cinayetler Aslıhan Kapanşahin kimdir? Tüm hızıyla devam eden dizinin dikkat çeken isimlerinden olmayı başaran Ufak Tefek Cinayetler Nilay karakteri hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Aslıhan Kapanşahin, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Nilay rolünü canlandırıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve senaryosunu da Meriç Acemi’nin yazdığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncuları arasında, Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat ve Yıldıray Şahinler gibi başarılı isimler yer alıyor.


Ufak Tefek Cinayetler İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?<<<tıkla


Ufak Tefek Cinayetler Nilay Kimdir? Aslıhan Kapanşahin 2000 doğumlu genç oyuncu Pera Güzel Sanatlar Lisesi son sınıfta öğrenimine devam etmektedir. Henüz 17 yaşında olan Aslıhan  Kapanşahin pek çok dizi ve film projesinde rol almıştır. Güneşi Gördüm, Sessiz Fırtına, Uygun Adım Aşk, Beni Unutma, Ölümsüz Kahramanlar, Arka Sokaklar ve son olarak Paramparça dizisinde Şeyda karakterini canlandırmıştır.

 

 

Ufak Tefek Cinayetler (Nilay) Aslıhan Kapanşahin kariyerine oyunculuk yaparak devam etmek isteeken yüksek öğrenimini de bu alanda yapmak istediğini söylüyor. Kendisinin gelecek vaat eden bir oyuncu olacağını düşünüyoruz.

 


Ufak Tefek Cinayetler Dizi Müziği Jenerik Müziği Dinle<<<tıkla


Ufak Tefek Cinayetler Nilay karakterini her salı Star Tv ekranlarında izleyebilirsiniz. Ufak Tefek Cinayetler dizisi Nilay karakteri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? . Diziyle ilgili tüm gelişmelere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler Nilay(Aslıhan Kapanşahin) Videosu

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 4. bölümde izleyicilerin dikkatini çeken Nilay karakteri sizce nasıl? Rolünün hakkını veriyor mu? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilşrsiniz

2 YORUMLAR

Comments are closed.