Ufak Tefek Cinayetler Nilay Diziden Neden Çıktı Neden Ayrıldı Hangi Diziye Geçti


Güncelleme: 31 Ekim 2018 : 09:00
1

Diziye yeni giren karakterlerin yanında diziden ayrılan karakterlerde oldukça ilgi odağı oldu. Dizden ayrılan Nilay karakteri çok konuşalacak gibi. Ufak Tefek Cinayetler Nilay diziden neden ayrıldı neden çıktı hangi diziye geçti. Yeni projesi nedir.

Gökçe Bahadır (Oya Toksöz), Mert Fırat (Serhan Aksak), Aslıhan Gürbüz (Merve Aksak), Tülin Özen (Arzu), Ferit Aktuğ (Taylan Kaner), Ushan Çakır (Emre Çelen), Yıldıray Şahinler (Mehmet), Bade İşçil (Pelin), Duygu Sarışın (Burcu), Tansu Biçer(Kemal), Hayal Köseoğlu (Derya), Osman Sonant (Kerim Adil Sağlam),Derya Beşerler (Esra), Selim Bayraktar (Edip), Sezin Akbaşoğulları (Elif Işık) gibi oyuncuların arasından yaprak dökümü başladı.

Sarmaşık da artık gizli kalmış cinayetler bir bir açığa çıkıyor. Ilk olarak Arzu’nun edip’in tatili olduğu sır olmaktan çıkmış ve sarmaşıkta yavaş yavaş yayılmaya başlamıştır. Herkesin birini öldürmek için bir sebebinin olması sarmaşığı korkulu dakikalara itecektir. Heyecanlı bir bölümü daha geride bırakan ufak tefek cinayetler dizisi diziden ayrılan karakterler ve diziye yeni giren karakterlerle ilgi odağı olmuştur.

Iplerin gerildiği ve sarmaşıkla vahşi bir cinayetin daha ölünün alınamayacağı kesinleşti. Peki şimdi sıra kimde. Arzu edip’in öldürmesini Bütün herkes den saklamış ve bunu kimsenin duymaması için iyice gözünü karartmıştır. işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacak hatta bunun için yeni bir cinayet bile işleyeceği düşünülmektedir. Fakat artık şer ittifakının dağılması başkomiser Kemal’in cinayeti çözmesi şah damarından daha yakındır.

diziyi kısaca özet dedikten sonra gelelim ufak tefek cinayetler dizisi Nilay’ın ve Arzu’nun diziden ayrılma mevzusuna. ufak tefek cinayetler dizisi Nilay diziden neden ayrıldı ufak tefek cinayetler dizisi Nilay diziden neden çıktı hangi diziye geçecek yeni projesi nedir diye merak eden izleyiciler için küçük bir araştırma yaptık ve oyuncunun Şu an için belli bir projesi olmadı sadece ufak tefek cinayetler dizisi senaryosunu beğenmediği için diziden ayrıldıği gelen haberler arasında.

Ufak tefek cinayetler dizisi Nilay’ın diziden ayrılması hakkında Siz ne düşünüyorsunuz ufak tefek cinayetler dizisi Arzu ve Nilay eğlenceli karakterler olarak izleyici karşısında geçmişti simdi kemikleşmiş izleyici kitlesini etkileyecek mi yoksa kaldığı yerden devam edecek mi? Ufak Tfek Cinayetler Güncel Final Haberi İçin >>>  TIKLAYINIZ

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler Arzu Diziden Neden Ayrıldı Neden Çıktı? Hangi Diziye Gecti[/kirmizitext]

 

Comments are closed.