Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Neden Erken Final Yapıyor? Neden Bitti?


Güncelleme: 12 Aralık 2018 : 22:36
0

5 Haziran 2018 32. bölümü ile bir sezonu veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisi 18 Eylül 2018 günü ise 33. bölümü ile 2 sezonu başlatmıştır. Edibin öldürülmesi, cinayeti kimin işlediği sezon başladığından beri merak edilen konular arasında. Senaryonun bu işleyiş içinde gitmesi izleyicileri De oyuncuları da artık baktırmış ve reytingleri geçtiğimiz sezona oranla düşmüştür.izleyicilerin aklına ise ufak tefek cinayetler dizisi final mi yapacak ufak tefek cinayetler dizisi ne zaman final yapacak sorularını getirmiştir.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Neden Erken Final Yapıyor?

Ufak tefek cinayetler dizisi 30 Ekim Salı günü eğlenceli neşeli sevilen karakterler arasında olan Arzu ve Nilay’ın diziden ayrılması ile izleyiciyi oldukça üzmüştür. Daha önce Arzu’nun senaryoyu beğenmedi ve değişiklik yapılması gerektiğini söylemiş Fakat çok dikkate alınmayınca diziden ayrılma kararı vermiştir. Arzu ve Nilay’ın diziden ayrılması dizi finali hep bir adım daha yaklaştırılmıştır. ve ufak tefek cinayetler dizisi bir kaç bölüm daha izleyici karşısına geçtikten sonra final yapma kararı almıştır.

Ufak tefek cinayetler final yapıyor.ay yapım’ın salı akşamları yayınlanan ve 2. Sezonuyla reytinglerde düşüş yaşayan dizisi maalesef düşük reytinglerden dolayı final kararı aldı. Aralık veya Ocak aylarında final yapacak olan dizinin yerine salı akşamları baş rolünü Barış Arduç’un alacağı Star TV ekranlarında yeni bir dizi başlayacak ve dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstlenecektir. ufak tefek cinayetlerin yönetmenlerinden Ali Bilgin bu yeni dizinin yönetmenliğini yapacaktır. Dizinin senaryosu ise Ece Yöre için kaleminden çıkacağı gelen haberler arasında.

Ufak Tefek Cinayetler Arzu Diziden Neden Ayrıldı Neden Çıktı? Hangi Diziye Gecti

Ufak Tefek Cinayetler bitmesin erken final yapmasın diyorsan sende yorumlarınla destekle.

Ufak Tefek Cinayetler Nilay Diziden Neden Çıktı Neden Ayrıldı Hangi Diziye Geçti