Ufak Tefek Cinayetler Arzu Diziden Neden Ayrıldı Neden Çıktı? Hangi Diziye Gecti


Güncelleme: 31 Ekim 2018 : 01:14
2

Ufak Tefek Cinayetler yine heyecan ve aksiyon dolu bir bölümü daha geride bırakti. Diziye yeni giren karakterler olduğu gibi diziden ayrılan karakterlerlede çok konuşulmaya devam ediyor. Şimdi ise arkasından uzun uzun muhabbetlerin edileceği Ufak Tefek Cinayetler Arzu Diziden çıktı neden çıktı Arzu Diziden neden ayrıldı gibi konular olacak.

Ufak Tefek Cinayetler Arzu Diziden neden ayrıldı? Ufak tefek Cinayetler dizisi arzu diziden çıkti neden çıktı diye soracak olursak Arzu senaryoyu beğenmeyip gidisattan oldukça rahatsızdı. Bir kaç kez senaryoyu beğenmediğini değiştirilmesi gerektiğini söylese de tek kişi için senaryonun değişmeyeceğini de düşünmesi gerekirdi. Bu durum belli bir müddet devam ettikten sonra Arzu diziden ayrıldı. Beğenmediği bir senaryoya daha fazla dahil olmak istemedi.

Gökçe Bahadır (Oya Toksöz), Mert Fırat (Serhan Aksak), Aslıhan Gürbüz (Merve Aksak), Tülin Özen (Arzu), Ferit Aktuğ (Taylan Kaner), Yıldıray Şahinler (Mehmet), Bade İşçil (Pelin), Duygu Sarışın (Burcu), Tansu Biçer(Kemal), Hayal Köseoğlu (Derya), Osman Sonant (Kerim Adil Sağlam), Ushan Çakır (Emre Çelen) oyuncu kadrosu ile büyük beğeni taoplayan Ufak Tefek Cinayetler dizisi 39 bölümü geride bıraktı.

Ufak tefek Cinayetler Arzu nun Diziden ayrılmasının ardından bir yaprak dökümü ile daha karşı karşıya kalan UTC Nilay da diziden ayrıldı. Anne ve kızın diziden bir anda ayrılmadı Ufak Tefek Cinayetler dizi severlere şok etkisi yapti. Bu durumu kısa sürede atlatacak olan senaristler senaryoda yapılacak küçük bir değişiklikle yoluna devam edecek.

Ufak tefek Cinayetler dizisi oyuncuları hakkında siz ne düşünuyorsunuz? Diziyi şenlendiren Merve Ve Nilay karakterleri diziden çıktığında yine izlenme oranları aynı kalacak mı yoksa reytingler aşağı düşecek mi? UTC Merve ve Nilay yerine diziye dahil olmasını istediğiniz oyuncular varmı varsa isimlerini yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Zaten dizinin Final çanları çalıyor ayrıntılara ulaşmak isterseniz  >>> TIKLAYINIZ

[kirmizitext]Ufak Tefek Cinayetler Nilay Diziden Neden Çıktı Neden Ayrıldı Hangi Diziye Geçti[/kirmizitext]

Kadın Dizisi Bu Haftaki Bölümü Özeti Okunmaya Değer.İlgilenmek isteyenler aşağıdaki linki taklayabilirler

[kirmizitext]Kadın Dizisi 6 Kasım Neler Olacak? Kadın 38. Bölümde Neler Olacak[/kirmizitext]

Comments are closed.