Kadın Dizisi 6 Kasım Neler Olacak? Kadın 38. Bölümde Neler Olacak


Güncelleme: 31 Ekim 2018 : 09:01
1

Özge Özpinçci (Bahar Çeşmeli), Caner Cindoruk (Sarp Çeşmeli), Bennu Yıldırımlar (Hatice Sarıkadı), Ayça Erturan (Yeliz Ünsal), Ece Özdikici (Jale Demir), Ali Semi Sefil (Doruk Çeşmeli), Ahu Yağtu (Pırıl),Şerif Erol (Enver Sarıkadı), Seray Kaya (Şirin Sarıkadı), Feyyaz Duman (Arif), Devrim Özder Akın (Musa Demir), Kübra Süzgün (Nisan Çeşmeli), Gökçe Eyüboğlu (Ceyda), Gazanfer Ündüz (Suat) gibi yetenekli oyuncuların eşliğinde ekranlara gelen Kadın Dizisi duygu dolu sahnelerle 37. bölümü geride bıraktı. İzleyiciler Kadın dizisi 6 Kasımda neler olacak 38.bölüm özetini merak etti.

Bu haftaki bölüme bir göz atacak olursak o kavuşma anı Türk televizyonlarına altın harflerle yazılmalı. Doruk’un Baba biz uykuda mıyız demesi Nisa’nın Ben baba demeyi çok özledim demesi çocukların oyunculuk kalitesinin ne denli yüksek olduğunu ne kadar gerçekçi herkesi ekran başına kilitlediğinden gözyaşlarına boğdu ondan gerçek bir aile dramını iliklerimize kadar hissettiğinden anlamalıyız. Nisa’nın annesinin yanına gidip de bir Hiçbir şey deme meyve çalışması ve yüz ifadesi gerçekten takdire şayan.

Arif’in sarp’ı gördüğünde ki o korku ve telaşı Ceyda’nın sarp ile konuşma sahnesi harika bir bölümdü diyebilirim. Ağır dram yazarken bizi unutmasın senaristler. Bahar’ın hiçbir şeyden haberdar olmaması Bahar öğrendikten sonra daha çok ağlayacağız şimdiden kestire biliyoruz.

Caner Cindoruk Gelecek olursak bir sezonda olmayışının acısını 2. Sezonda gayet iyi çıkarıyor bu kadar iyi bir oyunculuk sergileyeceği gerçekler gerçekten bekletmesine değdi.ama herkesin sarpi suçlaması gereken gerçekten yanlış. Izleyiciler şimdiden Arif mi Sarp mı diye düşüncelere dalmış olsa da Bahar sağlığına kavuştuğunda Bence ikisini de seçmeyecek.

Bu bölümde Sarp ve çocuklarının kavuşmasının ardında yaşananları bir bir gördük. Sarp çocuklarının görmenin mutluluğunu yaşarken bir yandan da Bahar’ı görecek olmanın heyecanını yaşamaktadır. Nisan ve Doruk babalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşamaları çok ta uzun soluklu olmamıştır. Doruk’un babasını gördüğü dakikaları rüya zannetmesi yürekleri burkan enfes anlardandı. Nisan ise babasını görmenin mutluluğunu tam olarak yaşayamadan duydularının şaşkınlığını yaşamaktadır. Evet babasına kavuşmuştur fakat diğer yandan babasının başka biriyle evli olması hatta başka çocuklarının olması onu derinden etkilemiştir.

Bahar ise ölümle pençeleşmeye devam eder. Bu arada Arif ile mutlu olması bahçeye çıkması şakalaşması ve daha fazlasını izledik. Sarp ise tüm olanlardan habersiz sadece Bahar’ı hayata döndürmeyi amaçlamaktadır. Bunun için ise Şirin’in istediği herşeyi yapacaktır. Şirin ise Sarp’ı hiç beklemediği bi şeyde teklifte bulunur. Sarp ise hiç bir şey demeden kabul eder ve Şirin’i ikna eder.

Gelelim haftaya ne olacak konusuna. Şirin evet iliği vermeyi kabul etmiştir. Hatta buna Alp’in eşi vesile olmuştur fakat arka planda gerçekleşen yeni planlar vardır. Ameliyat sırasında öldürülmesini Pırıl isteyecek ve müdehalede bulunacaktır. Fakat bunda başarılı olamayacak ve Srp ve Bahar’ın karşılaşmasına engel olamayacak ve yeni bölümde artık beklenen buluşma gerçekleşecektir.

Comments are closed.