Kadın 62. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 02:10
0

Kadın 61. bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin merakla takip edilen yeni bölümleri final öncesi soluksuz izleniyor. Kadın dizisinin 61.bölümünden sonra izleyicinin 62. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını  merak ediyor.  Bu akşam yayınlanan bölümde, Bahar ile Sarp’ın bir araya gelmemesi için elinden geleni yapan Şirin kısa süreli başarılı  olsa da hala ikiliyi ayıramadı.  Bahar Sarp ve Şirin’in fotoğraflarını görünce ne yapacak? Arif ile Sarp aynı apartmanda neler yaşayacak? Tüm bu gelişmelerin ışığında Kadın dizisi yeni bölüm fragmanı bekleniyor. İşte Kadın 62. bölüm fragmanı yayınlanmadı fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yayınlanacak..

 Kadın 61. Bölümünde Neler Yaşandı!

Bahar, kocası olarak Sarp’ı affedemese de çocuklarının babası olarak affediyor. Sarp’ın birçok konuda suçsuzluğuna inandığını da söylüyor. Ancak bu kadar çabuk evlenmesini kabullenemiyor. Bahar ile Sarp arasındaki buzlar böylece erimeye başlıyor. Arif ile Bahar arasına ise yeni tavırlar yeni sözler yeni olaylar giriyor. Sarp, çocuklarına ve Bahar’a daha yakın olabilmek için Münir’İ mahalleye gönderiyor. Münir mahallede kiralık daire arıyor ve Arif’e gidiyor. Münir iki çocuğu ile bir adamın kalabileceği yer isterken Arif, Bahar’ın oturduğu apartmanı işaret ediyor.

Sarp,  Arif’in Evini Tutuyor!

Sarp çocukları okula bırakmak hem de yeni evini göstermek için Baharlara gidiyor. Doruk ve Nisan babalarını kapıda karşılıyor ve Sarp onları yeni evlerine götüreceğini söylüyor. Çocuklar heyecanla evden çıkarken, Bahar camdan ona seslenen Ceyda ile konuşuyor. Arif de onları dinliyor. Bahar çocukları okula babalarının götüreceğini söylüyor. Ancak halen apartmandan çıkmamalarına endişeleniyor. O sırada Sarp ve çocuklar Bahar’ın üst katındaki daireden cama çıkıyorlar. Nisan ve Doruk sevinçle annelerine seslenirken Sarp, Arif’e imalı bir bakış atıyor. Yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok yaşıyor. Bahar da bu duruma seviniyor. Çünkü çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğunun önünde tutuyor.