KADIN 61.BÖLÜMDE ŞİRİN GENE YAPACAĞINI YAPIYOR!


Güncelleme: 7 Mayıs 2019 : 02:16
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinin 61.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Dizinin başından beri rahat durmayan Şirin gene yapacağını yapıyor. İşte detaylar…

SARP KAMPA GİTMEYİ TEKLİF EDİYOR!

Hep birlikte yemek yerken, Sarp kampa gitmeyi teklif ediyor. Nisan ve Doruk bu teklif karşısında çok seviniyor ve Bahar’ın da onlarla gelmesini istiyor. Diğer taraftan Şirin boş durmuyor. “Ben de geleyim. Hem çocuklara göz kulak olurum. Hem de eniştemin kamp deneyimlerinden yararlanırım” diyor. Bir sonraki sahnede ise, Bahar herkesten dürüst olmasını istiyor. Sarp Şirin hakkında “Benim için öylesine bir kızdı” şeklinde bir iddiada bulunuyor. Tam bu sırada Şirin fotoğrafları öne atıyor. Bahar “Hangi fotoğraflar” diye sorunca da, Sarp cevap veremiyor.

ORTALIK KARIŞACAĞA BENZİYOR!

Geçen haftaki bölümden sonra, Sarp ve Bahar’ın yeniden bir araya geleceklerine dair izleyicilerde bir umut oluşmuştu. Fakat Bahar bir türlü göremediği o fotoğrafları yakın zamanda göreceğe benziyor. Sarp’la aralarındaki buzlar erimek üzereyken de, yeniden bozuşacakları düşünülüyor. Çünkü Şirin hiçbir şekilde rahat durmuyor. Sezon finaline az bölüm kala da, neler olacağı çok merak ediliyor. İlk tanıtımda, Sarp’ın Bahar’ın üst katına yerleşmesi ve Arif’in bu durum karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği de kestirilemiyor. Eğer Sarp ile Bahar tekrar bozuşursa, Bahar’ın bu kez Arif’e evet diyebileceği düşünülüyor.

61.bölüm 2.fragmanı için tıklayınız.