KADIN DİZİSİ TEPKİ ALIYOR!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 02:52
0

Başrollerini Caner Cindoruk ve Özge Özpirinççi’nin paylaştığı Kadın dizisi dün akşam 61.bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin başından beri istediği gibi at koşturan Şirin’in ipliğinin pazara çıkmaması izleyiciye isyan ettirmeden geri duramadı. İşte detaylar…

SEYİRCİLER ENVER’E KIZDI!

Bahar, tüm aileyi evin bahçesinde toplayarak Şirin ve Sarp’ı yüzleştirmek istedi. Herkes artık Şirin’in tüm yaptıklarının ortaya çıkacağını düşünüyordu. Ancak, Sarp kendini doğru düzgün ifade edemedi. “Benim için öylesine bir kızdı. Bilmiyorum, komplo” gibi sözlerle geçiştirici yanıtlar verdi. Bahar’da her zaman olduğu gibi yine Sarp’ı suçladığıyla kaldı.

Şirin’in en başından bu yana Sarp’ın peşinden koştuğu ve onun karşısına çıkmak için oynadığı oyunlar anlaşılamadı. Enver’in de bu tartışmalar karşısında sessiz kalması, her şeyi bildiği halde susması olanların üstüne tuz biber ekti. Çünkü Enver daha önce Şirin’in günlüğünü okumuştu. Şirin’in Sarp’ı takip ettiğini biliyordu. Buna rağmen Sarp’ı kurtaracak bir şey söylememesi seyirciye pes dedirtti.

SÜREKLİ SARP SUÇLU KONUMA DÜŞÜYOR!

Seyirciler sosyal medyada her bölüm Sarp’ın suçlu duruma düşmesine tepki veriyor. Üstelik, Bahar’ın da sürekli Sarp’ı suçlamak için bahane aradığını düşünen tarzda yorumlar yazılıyor. Bahar, dün akşam yayınlanan bölümde de Ceyda’ya “Çocuklar olmasa Arif’le mutlu olurdum.” Diye bir itirafta bulunmuştu. Bu sebeple, Bahar’ı da artık itici bulan izleyiciler kendini gösteriyor. Arif’i sevdiği için Sarp’a yüklendiği düşünülüyor.