KADIN 61.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 01:47
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisi bu akşam 61.bölümüyle ekranlara geldi. Dizide oldukça şaşırtıcı gelişmeler peş peşe yaşandı. İşte detaylar…

BAHAR’DAN ŞOK İTİRAFLAR!

Ceyda ve Bahar’ın arası çok uzamadan düzeldi. Birlikte yürürlerken, Bahar şok edici bir itirafta bulundu. Eğer çocuklarının hatırı olmasaydı Arif’le evlenip mutlu olmayı tercih edeceğini açık bir dille ifade etti. Geçen haftaki bölümden sonra, Sarp ve Bahar’ın bir araya geleceğini düşünen seyirciler de hayal kırıklığına uğradı. Ceyda’da başından beri Arif’in yanında olduğu için, Bahar’ı bu konuda yüreklendirmekten geri durmadı. Ancak, Bahar’ın kimi gerçekten sevdiğinin bir türlü anlaşılamaması izleyiciyi her hafta daha çok kızdırıyor.

ŞİRİN VE SARP YÜZLEŞTİ!

Bahar uzun zamandan sonra, Şirin’in tekrar ortaya yem atmasına dayanamadı. Evin bahçesinde tüm aileyi bir araya toplayarak, Şirin ve Sarp’ı yüzleştirdi. Ancak, inandığı kişi Sarp değil ne yazık ki Şirin oldu. Sosyal medyada pek çok seyirci, “Bahar Sarp suçlu çıksa sevinecek” tarzı yorumlar yapmaktan geri duramadı.

SARP BAHAR’IN ÜST KATINI KİRALADI!

Bölümdeki en bomba sahnede, Sarp’ın Bahar’ın üst katını kiralaması oldu. Üstelik bunu yaparken oldukça sessiz ve geri planla hareket etti. Bölüm sonunda evi kiralayanın Sarp olduğu anlaşılınca en başta Arif büyük bir şok yaşadı. Sarp’ın Bahar’dan ve ailesinden vazgeçmeyeceği de anlaşılmış oldu.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.