Ufak Tefek Cinayetler Final Tarihi Belli Oldu mu? Neden final yapıyor?


Güncelleme: 15 Kasım 2018 : 15:00
0

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir ask, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin konu olduğu Ufak Tefek Cinayetler dizisi final mi yapıyor? Google’a göre kullanıcılarının %95 oranında Ufak Tefek Cinayetler TV dizisini beğenmiş.

Star TV’nin 2. sezonunu yaşayan dizisi Ufak Tefek Cinayetler bitiyor mu? Yeni sezonda istediği izlenme oranlarını yakalamayan dizi final mi yapacak? Evet, reytinglerde düşüşe geçtiği herkes tarafından bilinen dizi Ufak Tefek Cinayetler sona doğru yaklaşılıyor. 42. yeni bölümü ile 20 Kasım Salı günü ekrana gelecek dizide Arzu’nun katili ortaya mı çıkıyor?
Ufak Tefek Cinayetler Arzuya Kim Çarptı Arzu Öldü mü Ölecek mi

Ufak Tefek Cinayetler Arzuya Kim Çarptı?

[gritext]Sarmaşık’ta artık hiçbir şey sır değildir. Arzu’nun Edip’i öldürmesi artık dilden dile dolaşmaya başlamıştır. Arzu’da cinayet ortaya çıkmasın diye her şeyi göze almıştır..Devamını oku.[/gritext]
Ufak Tefek Cinayetler 42. Bölüm Fragmanı İzle
Kerim, Oya’yı tehdit ederek, ‘Senin katil olduğunu biliyorum. Arzu’yu sen öldürdün’ dedi. Arzu’yu Oya mı öldürdü? Ufak Tefek Cinayetler’in 42. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı
Ufak Tefek Cinayetler 41. Bölümde Ne oldu? Neler yaşandı?
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümümün final sahnesinde Kerim Adil Sağlam, Oya’ya cep telefonundan konuşma kayıtlarını dinletti.
Artık kuklacı benim. Sen de benim kuklamsın!
Kerim, “Arzu’yu senin öldürdüğünü biliyorum. Bu kayıtlarla polise gidersem seni içeri atarlar. Artık kafana göre hareket etmek yok” dedi. Oya bu sözler karşısında Kerim’in ne istediği sordu ve anlaşma yaptılar.
Merve oratya çıktı!
Dizinin son bölümlerinde görünmeyen Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği Merve Aksakortaya çıktı. Merve’nin yerini bulan Kerim Adil Sağlam, Merve Aksak’ın karşısına çıktı. Arzu’nun ölümü üzerine sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşuyor. Sözde duygusal, masum bir anma buluşması.

Ufak Tefek Cinayetler Final Tarihi Belli Oldu mu?

Bu konuda medyaya sızan bazı haberler olsada, henüz yayıncı kuruluş tarafından yapılan resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Bu konuda yaşanan yeni gelişmeler oldukça haberimiz güncellenecektir.

Oyuncular & Künye

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Ali Bilgin / Deniz Yorulmazer
Senarist: Meriç Acemi

Gökçe Bahadır

OyaGökçe Bahadır

Mert Fırat

SerhanMert Fırat

Aslıhan Gürbüz

MerveAslıhan Gürbüz

Osman Sonant

Kerim Adil SağlamOsman Sonant

Tülin Özen

ArzuTülin Özen

Yıldıray Şahinler

MehmetYıldıray Şahinler

Bade İşçil

PelinBade İşçil

Ferit Aktuğ

TaylanFerit Aktuğ

Ushan Çakır

Emre ÇelenUshan Çakır

Duygu Sarışın

BurcuDuygu Sarışın

İlk bölüm yayın tarihi: 24 Ekim 2017
Karakterler: Merve, Arzu, Pelin Tarhan, Taylan Tarhan, Serhan, Oya, Mehmet, Derya, Edip