Ufak Tefek Cinayetler Aksaklar Kim? 


Güncelleme: 15 Aralık 2017 : 00:58
0

Salı aksamlarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Ufak Tefek Cinayetlerde sırlı olayların ardı arkası kesilmiyor.

Burcu (plates hocası)’nın istekleri bitmiyor. Sarmasikta bir ev gezdi, lüks villalardan birini begendi. Fakat akli Aksaklar’in villasında. Aksaklar’ın evi ise sitenin en güzel evlerinden biri.

Emlakçı ile evi gezdikten sonra sürekli Aksaklar’in evi ile ilgili bilgi istedi. Aksaklar in evinin fiyatı ne kadardır diye sorunca emlakçı satılık olmadığını söyledi. Bunun üzerine iç mimari kim diye de merak eden Burcu bunu araştırmak üzere oradan ayrıldı.

Peki Aksaklar kim? Aksaklar’in evinde kim kalıyor? Aksaklar Mervelerin evi. Zenginliği ile dikkatleri üzerine çeken Aksaklar’in evine yakın bir yerden burcu ev alabilecek mi

Aksaklar Merve’nin eşi Serhan’ın ailesi. Aksaklar çok zengin ve varlıklı bir aile olmasına rağmen Serhan’ı küçük yaşta yatılı okula vermişlerdir. Ne sevgi nede şefkat göstermişlerdir. Tek çocukları olmasına rağmen hiç bir şekilde ilgi göstermemişlerdir. Serhan bu günlere sadece kendi emeği ve başarısıyla gelmiştir.

Merve geçtiğimiz bölüm Oya, Arzu ve Pelin ile kahvaltı yaparken Serhan’ın ailesinden bahsetti. Serhan’ın Aksaklar’ın tek evladı olmasına rağmen onunla hiç bir bağlantıları olmadığını adeta bir çocukları yokmuş gibi davrandıklarını anlattı. Dizide mutlaka bununla ilgili önemli bir gelişme yaşanacak.