Söz 63.Bölümde Çalan Şarkı! Söz Son Bölümde Çalan Şarkılar!


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 23:14
0
Söz 63.Bölümde Çalan Şarkı!

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Tims&B Production’un yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Tolga Sarıtaş, Eren Vurdem, Görkem Sevindik, Deniz Baysal, Burak Sevinç ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide heyecan her bölümde daha da artıyor. Geçtiğimiz hafta Güler’in patlama sonrası ölümü ve ardından yaşananları izlemiştik peki bu hafta 63.bölümde neler izledik? Neler izleyeceğiz? İşte 63.bölüm özeti..

Söz 63.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Canını zor kurtaran Tarık, Yavuz’dan intikam almak için başka yollar aramaktadır. Ama karşısında Derya’yı görünce geri çekilme vaktinin geldiğini anlar. Çünkü Derya Yavuz’un vurulmasında onun parmağı olduğuna inanmaktadır. Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir.
Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur.

Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.

Söz 63.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor? Şarkının Sözleri!

Söz dizisinin 63.bölümünde heyecan seviyesi her saniye daha da artarken dizide hemen hemen her hafta çalan şarkılar da seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Peki bu haftaki bölümde çalan şarkı ne? Şarkının sözleri nasıl ve kim seslendiriyor? İşte cevabı.. Şarkının ismi “Sen de Yaz Yaz”dır ve aslında şarkıyı Ajda Pekkan’dan, Mor ve Ötesi’ne kadar pek çok isim seslendirmiştir. Dizide söyleyen ise diziye özel söylenmiştir. Biz orijinalini Ajda Pekkan’dan dinleyelim.

Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz
Bile bile üstüme gelmene ne gerek var
Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz
Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var
Eğer hergün bu işkence, eğer her gün bu karmaşa
Eğer her gün bu kavgaya katlanırım sanıyorsan
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi
yanılırsam çık karşıma göster kendini
Belki zamanla teker teker silinirler aklından
Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman

İlerleyen dakikalarda bir de Aşık’ın seslendirdiği ve yine kendi ismiyle aynı kişiye ait Aşık Veysel’e ait olan Dostlar Beni Hatırlasın türküsü de geceye damga vurdu. İşte türkünün gerçek sahibi ve sözleri..

DOSTLAR BENİ HATIRLASIN..

Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın
Düğün olur bayram gelir
Dostlar beni hatırlasın
Can kafeste durmaz uçar
Dünya bir han konan göçer
Ay dolanır yıllar geçer
Dostlar beni hatırlasın
Can bedenden ayrılacak
Tütmez baca yanmaz ocak
Selam olsun kucak kucak
Dostlar beni hatırlasın
Ne gelsemdi ne giderdim
Günden güne arttı derdim
Garip kalır yerim yurdum
Dostlar beni hatırlasın
Açar solar türlü çiçek
Kimler gülmüş kim gülecek
Murat yalan ölüm gerçek
Dostlar beni hatırlasın
Gün ikindi akşam olur
Gör ki başa neler gelir
Veysel gider adı kalır
Dostlar beni hatırlasın