Sev Yeter 121. Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 16:11
0

Ekranların sevilen dizisi Sev Yeter isimli Hint dizisi Kanal 7’de yayınlanmaktadır. Daha önceki özetlerini vermiştik.Şimdi ise 12. bölümünde neler olduğu ve özeti hakkında bilgi vermek istiyoruz.Eğer Sev Yeter’in 121.bölümünde neler olduğunu merak ediyorsanız bu yazının devamını okuyabilirsiniz, yazıyı okuyanlar için keyifli okumalar dileriz.

Vini’nin babası Jakad, Raman ve oğlu Adi’ye çok kızgındır.Bu yüzden onları bitirme planları yapmaktadır ,okula gider ve müdürle konuşur. Sabah RamAn oğlu Adi’yi okula bırakırken müdür onunla görüşmek istediğini söyler ve Adi’nin okuldan uzaklaştırılması gerektiğine dair gerekçeler öne sürer .Daha sonra müdür Jakaf eğer bu olayı basına sızdırırsa başlarının büyük belaya geleceğini söyler . Okulda kurul toplanmıştır ve Adi’nin okuldan atılması gerektiği konusunda herkes aynı fikirdedir. Raman karısı Ishita’yı arar o da derhal okula gelir ve bu cezanın çok ağır olduğunu söyler Jakad ona karşı çıkar .Ondan sonra Adi ise üzgündür ve ağlamaktadır, okuldan atılmak istememektedir Jakad ver Raman okuldan ayrılırken Vini  gidip herkese gerçekleri anlatacağını söyler ve müdürlerin toplantı yaptığı kurula gider ve Adi’yi lendisinin eve çağırdığını filmi de kendisinin koyduğunu söyler ancak filmin içeriğinde neler olduğunu bilmediklerini bilmeden bu filmi koyduklarını söyler.

Öte  yandan Vandu çok sinirli ve öfkeli ve üzgündür .Çünkü kızının ismi henüz değiştirilmemiştir .Vandu  Bala’ya gider Bala da yorgun olduğunu söyler .Ishita tüm bunların sebebinin Raman  olduğunu söyler. Vandu  bir an önce kızına Sihijita ismini vermek istiyor ve yanlışlıkla verilen Raman Kumar ismini değiştirmek istiyor .

Ishita ise çok sevinçlidir. Çünkü Adi’nin suçsuz olduğuna dair bir görgü tanığı vardır. Adi okuldan atılmıyor. Ayrıca Ahbu bir gerçeği daha öğrenecektir ve ablası Sarika’nın başına olayları getirenin sebebinin Romi olduğunu öğrenir .Romi ve Sarika’nın bir çocukları vardır yetimhanededir.

Raman yetimhaneye gider ve çocuğu görmek ister. Ancak bu çocuğun evlatlık verildiğini söyler görevli ve kime verildiğini de söyleyemediğini söyler. Daha sonra Ishita  gider oraya ve o esnada Sarika ile bebeğini görür .Görevli Sarika’dan dolayı gerçeği söylememiştir .Çünkü Sarika bebeğini Bhala ailesinin görmesini istemiyor. Ahbi ise ablası Sarika’ya Romi  üzerinden ulaşabileceğini düşünüyor ve Raman ve Ishita görevliden Sarikan’ın adresini de öğrenirler ve onun yanına gidiyorlar .Bakalım 122. bölümünde Sev Yeter dizisinde neler olacak keyifli seyirler dileriz.