Sev Yeter 128.Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 16:28
0
Raman ve Ishita

Kanal 7’de yayınlanan Hint dizilerinden biri olan Sev Yeter dizisi Türkiye halkı tarafından oldukça sevildiği için hala yayın hayatına devam etmektedir. Onların  dini inançları,  giyinişleri, örf ve adetleri, aşkları ayrılıkları ,acıları ,intikamları ,gözyaşları, entrikaları ile tek bir bölümünü bile kaçırmayan izleyiciler yeni bölümlerinde neler olduğunu özet tadındaki yazılardan okumak istiyor.

Sev Yeter 128.Bölüm

Sev Yeter Dizisi 127. Bölüm Özeti, Neler Oldu?

Sev Yeter 128.Bölüm Özeti, Neler Oldu?

Peki Sev Yeter dizisi 128.bölümünde neler oldu ? Bunun özetine hep beraber bakalım.Romi Raman’a sırt döndü,  Bay Bhala da oğlu Raman Kumar’a sırt döndü. Raman daha da fazla yalnız aşmaya başladı bu durum zamanı daha i Stay da oldukça üzüyor.  Ayrıca Raman, çocukları ve Ishita tüm  bu yaşananlardan ötürü Appa’nın evinde bir süre kalmaya karar verdiler. Raman Kumar’ın annesi oğlunu çok seviyor ve onu çok düşünüyor.

Ishita

Rinki ve Mihir Ev Aldı Mı?

Bu arada Rinki ve Mihir ev almak istiyorlar ancak paraları yok. Rinki ne kadar zor durumda olduklarını Raman’ın annesi Bayan Bhala ile konuşur ve Mihir eğer Amerika’dan dönerse ancak bir ev alabilmelerinin mümkün olduğunu söyler. Bayan Bhala ise bunu Ishita’yı arayarak Ishita’ya söyler ve tabiki Ishita da herşeyi kocası Raman Kumar’a anlattığı gibi bunu da anlatır.  Raman ise ertesi gün Mihir ile konuşur ve eğer ev almak istiyorsa ona yardım edebileceğini şirketten kredi verebileceğini söyler. Bunu duyan Mihir çok mutlu olur ve sen benim kardeşim gibisin der.

Raman ve Ishita

Raman Mihir’e Para Verecek Mi?

Ancak Raman Mihir’e para veremiyor. Çünkü Askok tarafından hapisten çıkan Parmit Ananya’nın velayetini Raman Kumar ve Ishita’ya vermek karşılığında para ister. Istediği miktar ise, 15 cros’tur. Raman Kumar kocamı kandırdı ona para verecekti ev alacaktık ama vermedi  ve ondan nefret ediyorum bize ne zaman söz verse asla tutmuyor sözünü diye ortalığı velveleye veriyor Rinki ve gidip Bayan Bhala’ya da bunu anlatıyor. Bayan Bhala ise bunu Ishita’ya sorup işin aslını öğrenmek istiyor. Ancak Ishita söz verdiği için Bayan Bhala’ya anlatamıyor.

Askok Mihir’i Mi Yanına Çekecek?

Bu arada  adeta kötülük kralı olan Askok Mihir’e verdiği sözü tutamayan Raman’ın bu durumundan faydalanıp ve Mihir’i yanına çekme planları yapıyor.