Sev Yeter Dizisi 122.Bölüm Özeti


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 19:56
0

Kanal 7’nin muhteşem Hint dizilerinden birisi olan sev yeter de 122 bölümde neler oldu diye merak ediliyor acaba Romi ve Sarika ne konuştu. Adi artık düzeldi mi, Raman neler yapıyor, Ahbi kardeşini buldu mu? Bütün bunların cevabı yazımızın devamındadır okuyan herkese şimdiden keyif dolu okumalar dileriz.

Romi Sarika ile bir araya geliyor ve gelecekleri hakkında konuşuyorlar .Romi iş bulması gerektiğini söylüyor. Romi kendisine iş aramaya başlıyor .Hangi iş kapısına giderse hepsinden umutsuz olarak geri dönüyor .Raman ise kendi şirketine 1 ay süreyle çalışabileceğini söylüyor. Romi çalışacağım ama sadece bu işi tecrübe edinebilmek için çalışırım diyor .Ayrıca Romi Simmi’ye bilgisayar dersleri vermektedir  Simmi’nin verdiği ücreti alıp yetimhaneye götürür ve bağış yapmak istediğini söyler .Orada çalışan görevli adam ise bütün çocuklara alacaksa hediye alması gerektiğini yoksa tek bir kişiye alamayacağını söyler. Romi çıkar gider. Sarika  gelir Romi’nin aldığı çıngırağı çıkarır ve oğluna verir der ki oğlumun babasından oğluma ilk hediye oğlumun babasını ilk kazancı diye konuşur .Ayrıca Ahbi Romi’yi takip etmektedir ve Romi’nin yetimhaneye neden geldiğini görevliye sorar görevli ise çocuklara bağış yapmak istediğini söyler ,sonra abi çıkar gider. Sarika görevli adama sakın benden ve çocuğumdan kimseye bahsetme der o da tamam bahsetmem der.

Adi okuldaki dans yarışmasına katılmayı planlıyor bunu Ishita Raman’a anlatıyor ama Adi dans hakkında pek fazla bilgisinin olmadığını söyler  Ishita ise sana birkaç tane figür öğretebiliriz diyor .Raman sadece Adi için sihirli bir değnek gerekiyor. Aksi takdirde oğlumun  kabiliyetinin olmadığını söyleyebilirim diyor. Adi danstaki partnerinin Vini olduğunu söylüyor.

Ayrıca Raman okuldaki dans gösterisi sponsorluğun üstleniyor. Kocası Raman’a Adi’nin partnerinin Vini olduğunu söyler. Onlar Adi ile görüşmeyi planlamaktayken Adi gelir ve ayağını incitmiştir.Adi babasına madem sen sponsorsun dansın tarihini değiştir der. Ondan sonra Raman ve Ishita Adi ile konuşurlar  Bir de bakarlar ki Vini elinde bir hediye ile çıkıp gelmiştir ve dans yarışmasına Adi olmadan katılmayacağını söylemiştir ve Adi’nin de ç lok iyi bir arkadaş olduğunu dile getirir. Sürpriz haberi vermek gerekirse Ishita Hanım’ın bebek sahibi olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor bakalım 123. bölümde neler olacak?