Sev Yeter 126. Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 23:41
0
Sev Yeter Dizisi

Raman öleceğini duyduğu için tüm işlerini karısı Ishita’ya devretme planı yapıyor. Avukat ile görüşüyor avukat ise Ishita’ya söylüyor. Ishita Raman sen ölmeyeceksin sadece alerjin varmış doktor ile görüştüm diyor. Raman ise demek ki yanlış anlamışım diyor. Ishita böyle önemli bir şeyi benden neden sakladın diye alınıyor.

Sev Yeter 126. Bölüm Özeti

Sev Yeter

Sev Yeter Dizisi 126. Bölümde Neler Oldu?

Daha sonra süpürge ile ona vuruyor sonra barışıyorlar, şakalaşıyorlar. Raman ve İşita  Rinki hakkında konuşuyorlar. İşita onun hakkında endişeli  çok olduğunu söylüyor. Raman ise Rinki daha olgunlaşmamış  diyor. Raman Rinki ile gidip konuşacağını  Mihir ile ortak bir iş kurma fikri olduğunu söyler. Ama Rinki çok sinirlidir. Rinki gidip  Mihir ile konuşur ve arkadaşlarının Mihir ile  dalga geçtiğini söyler Mihir ise sinirlenir. Mihir Rinki’yi  evden kovar. Raman’ın yanına giden Rinki Raman’a tüm malları Ishita’ya verdi diye kızar. Raman bir anda babasını da kızdırıp, üzğünü unutur. Ishita onu odaya götürür sakin olması için çabalar.

Sev Yeter Dizisi

Bir gün Rinki ile Mihir Raman’ın düşmanı olan Ashok ile karşılaşıyor. Ashok  planlar yapmıştır  ve Mihir’e yeni bir proje başlattığını  ve Mihir’in de bunun başına hevesini geçmesini istediğini söyler.

Ama bunu Mihir kabul etmez ve Mihir Raman’ın yanında çok  memnun olduğunu söyler. Mihir ordan giderken Ashok  yine kozlarını kullanmaya devam eder ve Rinki’ye  kendi kartını verir. Ashok ile Rinki  kafede buluşma kararı alır bu arada Raman da Appa’yla aynı kafede buluşma kararı alır.Rinki bir anda Raman’ı görür ve korkar çabucak endişe ile masadan kalkar gider. Ashok ise Suraj’a Rinki’nin  bir anda  gittiğini söyler, Suraj  ise ona Raman’ın  ailesini dağıtmak için Askok’a der ki Rinki’yi ikna et. Bu arada Rinki bir fırsat bulur ve gelir Askok’a onun teklifini kabul ettiğini ve Mihir’i ikna edeceğini onlara söyler.

Bu arada Romi ve Sarika bebeklerini yetimhaneden almak için bir kefile ihityaç duyar. Ishita, Romi’ye gidip kefil olur ve bebeği alırlar. Bebek geldiği için herkes çok mutlu Raman ise bebeğe bir sürü oyuncak alır. Ama eve gelince Simmi’nin onları çöpün yanına koruduğunu öğrenir. Simmi bu oyuncaklar bebek için zararlıdır der.

İlgli: Sev Yeter Bölüm Özetleri