Sev Yeter 124.Bölüm Özeti, Neler Olacak?


Güncelleme: 3 Aralık 2018 : 09:51
0

Sev Yeter dizisinin 118.bölümünde artık  Raman ve İşita arası düzeldi. Ayrıca  Mihirve Rinki, Bhalla ailesi ve  Romi ve Sarika hepsi aynı otelde bulundular.  Romi Sairka ile artık  evlenmeye karar verdiklerini söylüyor. Abhi de Romi’nin Sarika ile evleneceğini duyunca ve onları durduracağını bu evliliğe mani olacağını  söylüyor.

Bu arada Şagun onların  derneğine  sığınan bir kadının kocasından şiddet gördüğünü duyuyor ve derhal harekete geçme kararı veriyor.Bhalla ailesi Sarika ve kendileri için alış veriş yapmaya çıkıyorlar. Ruhi de ordadır. Şagun karısını döven adamı arıyordur ve onun da Sarika’ların bulunduğu alışveriş merkezinde olduğunu öğreniyor .Şagun kızı Ruhi’yi görmeyi çok istiyor o kadar kalabalıktır ki mağaza Ruhi bir anda ortadan kayboluyor Şagun  Sarika,Ishita dahil  herkes Ruhi’yi arıyor. Şagun Ruhi’yi görüp sarılıyor. Yüzünde burkası vardır. Bu yüzden Ruhi sesinden onun annesi Şagun olduğunu söylüyor.  Raman bu olay üzerine kızı Ruhi’ye kızıyor.

Ayrıca Askok odasından bir kadın  ile çıkarken onunla çok mutlu zamanlar geçirdiğini söylüyor. Kadın hemen onun ellerini bağlıyor ve parasını alıyor daha sonra onları gören Suraj gelip kadını tokatlıyor adamın ellerini açıyor ve parasını geri veriyor. Daha sonra da diyor ki ikimizin ortak düşmanı var o da Raman Kumar’dır. Daha sonra bu iki kişi el sıkışıyorlar. Bu ikisi Raman Kumar’a nasıl bir tuzak kuracaklar ?bu oldukça merak konusu oldu. Ayrıca Vandu masaj için gelen kadını da kovuyor. Appa bu kadını kendisinin gönderdiğini söylüyor Vandu karşı çıkıyor. Kadını yokluyor.  Bu arada Raman  Kumar bir kan testi yaptırıyor. Sonra kan testi sonuçlarını alıp çıkıyor. 

Acaba Raman Kumar’ın hastalığı nedir, kan testi sonuçlarında neler çıktı? Raman Kumar ölecek mi, Ishita ne yapacak düşüncelerine yönde olacak? Sarika ile Romi evlendi mi? Ne zaman evlenecekler, Ahbi buna engel olacak mı, engel oldu mu, yoksa Ahbi bu evliliğe izin verecek mi? Vandu’da bebeğine yardımcı birisini alacak mı? Bütün bu soruların cevabını kanal 7’de Sev Yeter dizisinin 125. bölümünde göreceğiz şimdiden tüm seyircilerine keyifli seyirler dileriz, umuyoruz ki bu yazımızın size bir faydası olmuştur.