Sev Yeter 125. Bölümde Özeti Neler Olacak? Raman Ölecek Mi?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 00:50
0
Raman Ishita

Kanal 7 de yayınlanan Sev Yeter isimli hint dizisi oldukça fazla kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sev Yeter 125. Bölümde Neler Olacak? merak konusu oldu? Raman bir aylık ömrü kaldı diye düşünüyordu. İshita dahil herkese garip davranıyordu. Baba olup olmamasının önemli olmadığını düşünüyordu.

Raman Ishita

Sev Yeter 125. Bölüm Özeti

Ruhi’nin destekleri ile Raman ve İshita bir gün hastaneye gitme kararında ortak bir fikre varıyorlar. Hastaneye giderek doktor ile görüşüyorlar. Doktor Raman ve İshita’nın çocuk sahibi olma ihtimallerinin olduğunu ancak bu durumun uzun zaman alabileceğini söylüyor. Bu haber maalesef Raman’ı mutlu etmiyor. Raman öleceğini düşünmektedir. Raman o olmadan İshita ve diğerlerinin mutlu bir hayat sürecekleri düşüncesi ile çok üzülüp kahroluyor. Öte yandan İshita yeni bir bebekleri olacağını düşünerek ve ilk kez anne olacağını düşünerek havalara uçuyor. İshita çok güzel hayaller kuruyor.

Selman Khan and Raman Kumar

Bu arada tüm bunlar olurken Hindistan’da Müslümanlar”ın Ramazan Bayramı vardır. Raman da müslüman komşuları için kendi evlerinde bir kutlama yapma planı düşünür. Aile üyeleri kabul eder. İshita ise bunun üzerine çocuklar ile beraber Ramazan Bayram’ı için alış veriş yapmak için dışarı çıkar. Çocuklar ve İshita anneleri alışveriş yapıp tam eve dönerlerken bir grup serseri kişi onların önlerine çıkar. İshita ve çocuklar korkar ne yapacakları hakkında bir fikirleri yoktur. Bir anda onları çok meşhur biri kurtarır. Bu ünlü kişi Hindistan”da ünlü  bir sinema oyuncusu Selman Khan‘dır.

Selman Khan, İshita ve çocukları eve kadar getirip bırakır. Bu sırada evde İshita”ın kocası, çocukların babası Raman Kumar ile Romi bilek güreşi yapıyor. Güreşte Raman Romi’yi yener. Tam da bu sırada kapı açılır ve herkes İshita ve çocuklar ile beraber ünlü sinema oyuncusu Selman Khan’ı görür. Herkes çok şaşkındır. Sessizlik içinde neler olduğunu düşünmektedirler.

Raman Kumar and Selman Khan

Herkes Selman Khan ile Raman Kumar’ın bilek güreşi yapmasını ister. Ancak Raman Kumar Selman Khan’ın o güçlü kollarını görünce bunu kabul etmek istemez. Çünkü yenileceğini bilir. Ama çocuklarının gözünde Raman Kumar bir kahraman olarak bilinir. Ve herkes ısrar edince Raman Kumar kabul etmek zorunda kalır. Tam yenilmek üzereyken, Ruhi’nin babasının yenildiğini görüp üzülmemesi için Selman Khan Raman Kumar’a bilerek yenilir.