Sev Yeter Dizisi 127. Bölüm Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 7 Aralık 2018 : 23:58
0
Raman,Adi,Ishita

Kanal 7’in  yayınladığı efsane hint dizilerinden olan olan  Sev Yeter dizisi ilgi ile seyrediliyor.Özet tadındaki bu yazıyı okuyunuz.

Sev Yeter Dizisi 127.Bölüm Özeti

Raman’ın babası Bay Bhala Ramam’a kızgın ve dargın olduğu için artık onunla yakınlık kurmuyor. Raman’ın baş düşmanlarının ele başısı olan Askok Rinki ile anlaşmaya vardı ve Rinki Mihir’i ikna etme  başladı bile. Raman’ı yoketme parçalama planları yapan Askok’un plânları tutacak mı? Rinki gider  Mihir ile tekrar konuşur. Mihir ise Rinki’yi azarlar ve der ki Raman benim ailemden biridir .Ben ona bunu asla yapmam. Simmi oyuncaklarda zararli madde olduğu için Raman’ın getirdiği oyuncakları attığını söyler Ishita’ya. Ishita ise gider Raman’a anlatır sonra oyuncakları getitir beraber fotoğraf çekerler.

Sev Yeter Dizisi Kanal 7

Bala Romi’den 20 tane bilgisayar alma planı yapar Ishita ise bu 20 bilgisayarı Romi’den alma bu Romi’ye ağır gelir diyor. Sarika bunu duyar ve Romi’ye söyler.Bu arada Ishita Vandu’nun kullanmadığı bebek kıyafetlerini götürüp Sarika’ya verir ve Sarika Ishita Vandu’nun çocuğu için kıyafet siparişi verdiğini düşünür ve üzülür. Sarika’nın bebeği çok huysuz ve devamlı ağlar Ishita ise tam bebeği alıp avutacak iken Romi içeri gelir ve hemen engel olur. Çünkü Romi Ishita’nın onun işine engel olduğunu düşünür.

Sev Yeter Dizisi

Romi Ishita’ya  yönelip  sen benim düşmanım mısın?  diye  kızıyor. O an Ishita’nın kocası Raman araya giriyor ve Romi’yi tokatlıyor . Araya Mihir giriyor ve  Romi Mihir’e  sen Raman olmadan bir hiçsin yalnız başına  diyor. Raman daha da kızıp Romi’yi tartaklıyor. Bay Bhala araya girip herkese kızıyor ve odalarına yolluyor. Bu arada Rinki hemen Mihir’i iyice gaza getiriyor. Mihirde Askok’un teklifini kabul edeceğini  Raman’ın yanında aciz bir sığıntı gibi kalmak istemediğini söylüyor. Tabiki bu Rinki’nin işine geliyor ve seviniyor bu duruma. 

Raman,Adi,Ishita

Vini Sarika’nın bebeğini görmek için Adi’nin yanına gelir ve tam Adi bebeğin elini tutarken bebek ağlar ve eli kızarır hemen Sarika gelir ve Adi’ye bir tokat atar. Bunu da Raman görür ve hemen gelir Sarika ile kavga eder. Raman artık burada kalamayacaklarını dile getirip çocuklarını ve karısını alıp gitme kararı alır.