Sen Anlat Karadeniz Vedat Öldü Mü? Tahir Neden Tutuklandı?


Güncelleme: 2 Nisan 2018 : 01:04
0

Sen Anlat Karadeniz dizisinde heyecanla beklenen 11. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanın sonunda Tahir’in polisler tarafından kelepçelenerek götürülmesi Tahir Vedat’ı öldürdü mü sorusunu daha da kuvvetlendirdi. Şimdi herkesin merak ettiği konu Vedat öldü mü? Tahir neden tutuklandı?

Sen Anlat 4 nisan çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümde yine heyecan oldu dakikalar izleyenleri bekliyor. Vedat’ın son hamlesi Tahir’i çileden çıkarmaya yetti. Bugüne kadar Nefes’e yaptıkları için kin beslediği Vedat’ın Yiğit’i almak için velayet davası açması bardağı taşıran son damla oldu. Ayrıca Nefes’in geçmişte yaşadığı zor günlerin etkisiyle gördüğü kabuslar iyice dengesini bozmuştu. Tüm bu yaşananlara dayanamayan Tahir, Vedat’ın cezasını kendi kesmeye karar verir.

 

Tahir Vedat’ı kaçırır ve bir güzel dövdükten sonra onu geminin halatına ayaklarından asar. Vedat’ın alnına silahı dayayan Tahir şehadet getirmesini ve birazdan öleceğini söyler. Bu ana kadar hiç kimse Tahir’in onu öldüreceğine ihtimal vermezken 11. bölüm 2. fragmanda Tahir’in tutuklanması akıllara Vedat öldü mü? Tahir neden tutuklandı sorularını getirdi.

Kesinlikle Tahir Vedat’ı öldürmedi. Dizide ölen bir kişi yok. Fakat yaralanmış yada Vedat’ın kaçırıldığını öğrenen Eyşan polise haber vermiş olabilir. Vedat’ı Tahir’in gemisinde bulan polis Tahir’i bu sebepten tutuklayacaktır. Ama Mustafa’nın elinde Vedat’ın itiraf görüntüleri olduğu için Vedat şikayetini çekmek zorunda kalacak ve Tahir en kısa zamanda içeriden çıkacak.

Berrak ise Nefes’in içeceklerine ilaç katmaya devam edecek. Ve Vedat’ın Yiğit’i almak için açtığı velayet davasında hakimler çocuğun Vedat’ta kalmasına karar verecek. Vedat oğlunu kanunen aldıktan sonra Nefes’te Vedat’a mecburen geri dönecek. Fakat Tahir bir yolunu bulup Nefes’i ve Yiğit’i onun elinden kurtaracaktır.

Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü mü? Sorusunu sizler için yanıtladık. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz

https://www.youtube.com/watch?v=B7gAhfSPqhg