Sen Anlat Karadeniz Berrak Öldü mü? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 20:20
0
Sen Anlat Karadeniz Berrak Diziden Ayrılıyor mu?

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz heyecan ve aşk dolu bölümleriyle izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Sinegraf yapımın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı, başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman, Ali Rıza Nuroğlu ve Sinan Tuzcu’nun paylaştığı dizi bu hafta da seyirciyi ekran başına kilitledi.

Dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümünde neler yaşandı? İşte tüm bu soruların cevabı şimdi haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz 35.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Kadınlar Vedat’ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar?

Nefes Lezzetler’in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı’nın kapıları kapanır.

Vedat’ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan’ın konumuna düşer.

Sen Anlat Karadeniz Berrak Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu akşam yer yerinden oynadı ve dizinin son sahnesinde Berrak’ın cansız halini görürken, yeni bölüm fragmanında da Tahir’in uyan bacım dediğini gördük. Şimdi akıllardaki soru şu. Berrak öldü mü? Elimize geçen bilgilere göre Berrak diziden ayrılmayacak bu sadece heyecan yaratmak adına alınmış bir sahne. Önümüzdeki bölüm Berrak hastanede olacak ancak diziden ayrılmıyor yani ölmüyor.