Sen Anlat Karadeniz Asiye Kim? Gerçek Adı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 22:26
3

Uzun süren hazırlıkların ardından yakında ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz dizisi Asiye kimdir? Dizinin dikkat çeken isimlerinden Asiye karakterini ünlü şarkıcı Öykü Berk Gürman canlandırıyor. Öykü Berk Gürman kimdir? Sen Anlat Karadeniz Asiye kimdir? İşte ayrıntılar. 

Kardeşi Berk Gürman ile birlikte seslendirdikleri Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı ile kısa sürede ünlenen Öykü Gürman Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ekrana geliyor. Karadeniz yaylalarını ve sıcak kanlı insanlarını ekranlara getirecek olan dizi Sen Anlat Karadeniz şimdiden merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosuna özellikle dikkat edildiği biliniyordu. Kadrosuna özel önem verilen dizinin bazı oyuncularının değiştirildiği kulislere düşmüştü.

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri [/kirmizitext]

Dizi, hem usta oyuncuları hemde taze kanlarıyla yediden yetmişe herkesin ilgiyle takip edeceği bir proje olacak. Özellikle bölge insanlarına hitap edecek farklı bir dizi izleyiciyle buluşacak. Dizide Asiye karakterini canlandıran Öykü Berk Gürman aslında şarkısı olmasına karşın dizide rol almıştır. Sen Anlat Karadeniz Asiye belkide dizide en merak edilen oyunculardan birisi. İsterseniz çiçeği burnunda oyuncumuzu yakından tanıyalım.

Sen Anlat Karadeniz Asiye Kim? Öykü Gürman

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Öykü Gürman ses sanatçısıdır.  Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisini sürdürmüş ve kardeşi Berk Gürman ile birlikte seslendirdiği Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı ile büyük çıkış yakalamıştır. Çektikleri klibi video paylaşım sitesine yükleyen ikili kısa sürede tanınmış ve seslendirdikleri şarkı ile en çok izlenenler listesine girmişlerdir. Berk Gürman sesinin yanı sıra oyunculuğu ile de ekranlarda olmaya başlamıştır. Urfalıyam Ezelden ve Panzehir dizilerinde rol almıştır. 2015 yılında Yavuz Bingöl ile evlenmiş ve 1 yıllık birlikteliğin ardından ayrılmışlardır. Şimdi ise kariyerine oyunculuk ile devam eden sanatçı Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterini canlandırmaktadır.

Dizi isminden de anlaşıldığı gibi Karadeniz etrafında geçmektedir. Karadeniz dizileri ülkemizde her zaman ilgiyle izlenmiştir. Deli Yürek, Kızıl Elma, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi ve birçok dizi ve filmin yönetmeni olan Osman Sınav, bu sezonda Sen Anlat Karadeniz dizisiyle birlikte 3 yeni dizi çekecek. Dizide Asiye karakteri Mustafa Kaleli’nin eşidir. Kaynanası ile aralarında geçen komik diyaloglar izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatmaktadır.

Sen Anlat Karadeniz Öykü Berk Gürman (Asiye Kaleli) Videosu

Sen Anlat Karadeniz Asiye karakteri hakkında sizin düşünceleriniz bizler için önemli.Karakter hakkında ki olumlu olumsuz yorumlarınızı bizlerle paylaşırsanız değerlendirmeye alırız.

3 YORUMLAR

  1. Çok itici buluyordum şarkılarını.Sen anlat karadenizde bir bayan olarak kadına hayran kaldım. Bayıldım. Şuan en favori oyuncu bana göre. Ben de şaşırdım duygularıma. Şahane rol yapıyor. Başarılar..

  2. Cok eğlenceli bi karakter onu izlerken çok eğleniyoruz çok begeniyoruz böyle devam etsin bozmasin

Comments are closed.