Savaşçı 28 Mayıs 7. Bölüm Fragman ve Özeti. Neler Olacak?


Güncelleme: 21 Mayıs 2017 : 23:18
0

Kağan Bozok kardeşinin idam edildiğine şahit olur. Kağan’ın kardeşi ölecek mi? Ölen KAğan’ın kardeşi mi yoksa başkası mı? Savaşçı 28 Mayıs 7. Bölüm Fragman ve Özeti. Neler Olacak?

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi Savaşçı dizisinde Tepegöz Kağan’ın ailesini tehdit etmektedir. Yüzbaşı Kağan Bozok için artık Tepegöz’le hesaplaşma zamanı gelmiştir.

Yıldız’ın telefonundan Tepegöz’ün sesini duyan Kağan, çekildiği tuzağı hiçe sayarak, ailesini kurtarmak için Tepegöz’ün peşine düşer. Bunu öğrenen Kopuz Albay, Kılıç Timi’ni harekete geçirse de Kağan ve Tepegöz için ölümüne bir mücadele başlamıştır.

Kağan Bozok, son kozunu oynayan Tepegöz’e karşı bir kez daha ateşe koşmuştur. Tüm sevdikleri ve kapanmamış tüm hesaplar için Tepegöz’ün peşine takılan Bozok girdiği evde kardeşinin ipte sallanan cesedi ile karşılaşır.

Savaşçı Dizisi Haberleri <<<Tıkla

Kağan’ın gördüğü kişi kimdir? Kardeşi mi yoksa başka birisi mi? Savaşçı heyecanlı bölümü ile 28 Mayısta Fox tv ekranlarında olacak. Sizlerde Savaşçı dizisi ile ilgili görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Savaşçı 28 Mayıs 7. Bölüm Fragman – Güncellenecektir