Savaşçı 23. Bölüm Fragmanı-Savaşçı’da Gerilim Dolu Dakikalar


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 21:06
0

Savaşçı‘da Gerilim Dolu Dakikalar devam ediyor. Savaşçı 23. Bölüm Fragman ve özeti. Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Nazan Diper (Selver Bozok), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu) gbi isimlerin oyuncu kadrosunda olduğu Savaşçı’da tansiyon hiç bitmiyor. Fox ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam eden Savaşçı 23. Bölüm Fragmanı sizler için haberimizde. Savaşçı 23. bölüm 3 Aralık özeti.

Savaşçının geçtiğimiz haftaki bölümünde; Savaşçı’da büyük yüzleşme devam ediyor. Yüzbaşı Haydar Bozkurt kahramanlık destanı yazmakta. Kırlangıç Paşa Temo’nun tehditiyle karşı karşıya kalırken, aldığı haberle deliye dönen Yüzbaşı Haydar, zaman kaybetmeden harekete geçmiştir.

Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi bu operasyonda Yörük Haydar’ı canları pahasına yalnız bırakmaz. Ama Yüzbaşı Haydar Bozkurt’un acısını ve öfkesini dizginlemek hiç kolay olmayacaktır. Bu arada Doktor’un mezarıyla ilgili gelen haber karargâhta herkesi şaşırtırken, sınır ötesine geçmeye çalışan Temo yalnız değildir.

Savaşçı 23. Bölüm Fragmanı İzle-Güncellenecektir