Savaşçı 18. bölüm Nefesleri Kesti, 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?


Güncelleme: 29 Ekim 2017 : 01:31
0

Savaşçı dizisinin 28 ekim cumartesi günü ekranlara gelen 18. bölümünde yine nefesler tutuldu. Albay Kopuz Pia’yı korumak için canını tehlikeye atmıştır. Pia’nın evine açılan ateşte Pia’yı korur ve saldırganın yakalanması için harekete geçer. Savaşçı 18. bölümü izlemeyenler için Savaşçı 18. bölüm özetini haberimizden okuyabilirsiniz. Peki Savaşçı dizisi 19. bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Yüzbaşı Kağan ise aynı anlarda Rojda ile uğraşmaktadır ve tehlikeli bir operasyondadır. Rojda’yı etkisiz hale getirip Turan Astsubay’ın intikamı almak için son derece kararlıdır.  Aynı zamanda Temo hain planlar içerisindedir. Temo planı ile Kılıç timini hedef almıştır.

Doktor ise kırsalda gerçekleştireceği hain planlar ile uğraşmaktadır. Temo ve doktor hem halı hem de Kılıç Timi’ni hedef seçmiş ve büyük bir tehlike ufukta belirmiştir. 29 Ekim kutlamalarını kana bulayacak terör eylemi için bir şeyler yapılmalıdır. Olayların arka planındaki sırrı çözen Albay Kopuz hemen harekatın düğmesine basar. Kılıç Tipi için defteri kapatma zamanı gelmiştir.

Savaşçı 19. bölüm Fragmanı-Güncellenecektir