Savaşçı 14 Mayıs Neler Olacak? Savaşçı 5.Bölüm Özet Fragman ve İpuçları


Güncelleme: 7 Mayıs 2017 : 23:49
0

Fox tv ekranlarının 2017 yılı yeni sezon dizilerinden olan Savaşçı bir kaç bölümle izleyicilerin gönüllerine taht kurmayı başardı.Süleyman Çobanoğlu’nun kaleminden çıkan senaryo ile 4 Bölümü geride bırakan  Savaşçı 5. bölümde neler olacağı merak konusu oldu.

Geçen hafta Yüz başı Kağan ve Kılıç Timi Türkmen lider Yahya Batur ile  Türkmen kafileyi evlerine götürmek için ellerinden gelen, yapsalar da yolda her şey yolunda gitmez.Büyük bir terör grubu onlara yönelerek onları ateş çemberi içine alır. Büyük bir çatışma olur ve Türkmen kafilesi ve Kılıç Timi ölümle karşı karşıya gelir.

Bütün bunlardan haberdar olan Albay Kopuz çok kısa bir süre içinde timini bu olaydan sağ sağlim kurtarmaya çalışır.Bu arada Selver’den Tepegöz’ün tehdidini öğrenmesi olayı daha farklı bir boyuta çekmiştir.

Yüzbaşı Kağan ın ailesinin tehlikede olduğunundan habersiz bir şekilde canını ortaya koyması her şeyin seyrini değiştirecektir.Albay Kopuz da bu arada boş durmaz tüm tehlikeleri göze alarak askerlerini kurtarmak için tüm çabasını ortaya koyacaktır.

Tıkla>> Savaşçı Dizisi 7 Mayıs 2017 4. bölüm Çalan Türkü-Çırpınırdı Karadeniz

Savaşçı 5. Bölüm Fragmanı izle-Güncellenecektir