Şahin Tepesi Dizisi İzleniyor Mu? Reytingleri Nasıl? Total-AB-Sonuçları


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 10:47
0

Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Zerrin Tekindor, Esra Dermancıoğlu, Ebru Özkan, Leyla Tanlar ve Murat Aygen gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Şahin Tepesi dizisinin ilk bölümü 23 Kasım Perşembe günü ATV’de ekrana geldi. Şahin Tepesi dizisi, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat gibi genç izleyicilerin yakından takip ettikleri başrol oyunculara da sahip. Aynı zamanda sürükleyici bir konusu bulunmakta. Rakipleri arasında Şahin Tepesi ortalama bir reytingle başlayacaktır.

Şahin Tepesi Dizisi İzleniyor mu? Reyting Sonuçları Nasıl Geldi?

Şahin Tepesi zorlu bir günde yayın hayatına başladı da diyebiliriz. Aşk ve Mavi’nin yerini doldurmak için gelen dizinin rakipleri ise TV8’de Kızım, Show TV’de Gülperi, Kanal D’de Arka Sokaklar, Star TV’de İstanbullu Gelin, TRT 1’de Payitaht Abdülhamid ve FOX ekranlarında ise Yol Ayrımı filmi oldu.

Peki reyting sonuçları nasıl geldi? Cuma gününün zirvesinde hangi dizi yer aldı?

Yeni dizi Şahin Tepesi izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Şahin Tepesi dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Şahin Tepesi dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Şahin Tepesi ABC1 grubunda ne kadar izlenme payı aldı? İşte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları Nasıl?

Dizi biraz beklentilerin altında kaldı. Aşk ve Mavi’nin totalde aldığı sonuçlara ulaşamayan dizi önümüzdeki günlerde elbette yükselebilir. Ancak zorlu bir gün olduğunu da söylemeden geçemeyiz.

Sonuçlar açıklandığında burada olacak..

TOTAL

13 SAHIN TEPESI ATV 19:59 22:25 3,52 7,70

AB

15 SAHIN TEPESI ATV 19:59 22:25 2,41 5,75

ABC1

16 SAHIN TEPESI ATV 19:59 22:25 3,10 6,77

Şahin Tepesi Dizisinin Konusu

Şahin Tepesi dizisinde aralarında husumet olan iki ailenin çocuklarının imkansız aşkı ve birbirlerinin hayatından çalan iki kadının güç savaşını ve bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadeleyi anlatacak.

Şahin Tepesi Dizisi Künye!

Aybüke Pusat (Şahin Tepesi Verda)

Boran Kuzum (Şahin Tepesi Efe)

Esra Dermancıoğlu (Şahin Tepesi Ceylan Topçu)

Zerrin Tekindor (Şahin Tepesi Tuna)

Ebru Özkan (Şahin Tepesi Melek)

Kaan Taşaner (Şahin Tepesi Erkan Sarpkaya)

Mustafa Mert Koç (Şahin Tepesi Cem)

Leyla Tanlar (Şahin Tepesi Deniz)

İlhan Şen (Şahin Tepesi Mete)

Murat Aygen (Şahin Tepesi Demir)

Bülent ARIN (Şahin Tepesi Mithat)

Aslıhan Karalar (Şahin Tepesi Ezgi)