Şahin Tepesi 5.Bölüm 21 Aralık 2018 Özeti, Neler Oldu?


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 11:11
0
Efe ve Verda

ATV’nin yeni sayıların dizilerinden birisi olan Şahin Tepesi dizisi Aşk ve Mavi final yaptıktan sonra onun gününe ve saatine yerleşti yani her hafta içi Cuma günü saat 20.00 da izleyicileriyle buluşuyor iddialı bir yapım olan dizinin şimdiden fanları oldukça fazla diyebiliriz.

Efe ve Verda Şahin Tepesi

Şahin Tepesi 5.Bölüm 21 Aralık 2018 Özeti, Neler Oldu?

Bazen tüm bölümlerini izleme fırsatı olamıyor insanın bu yüzden sevdiği dizilerin acaba kaçırdığı bölümlerinde neler oldu diye bir merak uyanıyor insanda.

Melek’in kızı Verda ve Tuna’nın oğlu olan Efe arasında aşk olacak demiştik, ancak ne Tuna ne de Melek çocukların bu yakınlaşmasına izin vermemekte engel olmaktadır .Ancak  onların  bu yakınlaşması gitgide daha da artmaya devam ediyor.  Ancak Melek bu konuda oldukça kararlı ve kızı Verda’nın Tuna Akdora’nın  oğlu Efe ile bir daha görüşmemesini istediğini belirtiyor. Melek’in kızı Verda ve Tuna Akdora’nın oğlu  Efe’nin hasbelkader yolları kesişmeye devam ediyor.

Efe ve Verda

Deniz ile Mete’yi gören daha doğrusu o gece Mithat Şahin’i denize  artıklarını gören Arif’i Mete öldürüyor.  Ama Deniz Arif’i öldürtenin annesi Tuna Akdora olduğunu düşünür.  Ayrıca Deniz yurtdışına gitmeyi planlıyordu ancak bir anda onların karşısına Mete’nin elinden tutup çıkıyor. Herkes bu duruma oldukça fazla şaşırıyor.  Bu arada Deniz ve Efe’nin annesi Tuna  ve babası olan Demir arasında ipler kopma noktasına geliyor ve Demir karısı Tuna Akdora’ya boşanmak istediğini söylüyor.

Melek ile Erkan ortaklık  kurma girişimindeler .Ancak daha önceki yıllarda yani geçmişte Demir ve Melek arasında yaşanan duygusal ilişkiyi öğrenen Erkan Melek ile bir ortaklık kurma konusunda oldukça tedirgin ve şüpheli davranıyor ve bu kararını da askıya alıyor. Bakalım ilerleyen bölümlerde Erkan Melek ile ortaklık kurma fikrine tekrar sıcak bakacak mı?

Şahin Tepesi

Bu arada Tuna akdora ile Demir boşanacaklar mı ,Tuna Demir’in ondan gitmesine izin verebilecek mi ?Ayrıca Mete ve Deniz arasındaki ilişki nereye kadar sürecek Tuna Akdora buna izin verecek mi, yoksa kızını  ondan ayıracak mı tüm engellere rağmen ilerleyen ve Arda ve Efe yakınlaşması son mu bulacak ?Yoksa daha da ilerleyecek mi?