Şahin Tepesi Mete Kim? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 21:02
0

Atv’nin iddialı dizilerinden Şahin Tepesi genç oyuncuların başarılı performansları ile de dikkat çekiyor.

Her Cuma akşamı atv ekranlarında izleyici ile buluşan Şahin Tepesi dizisinde Mete karakterine can veren genç oyuncu kim?

Şahin Tepesi‘nde Mete karakterine hayat veren oyuncunun adı İlhan Şen.

Şahin Tepesi Mete Kim? Şahin Tepesi Mete kimdir? Şahin Tepesi Mete Kaç yaşında? Şahin Tepesi Mete Boyu kaç? İlhan Şen Kim? İlhan Şen Kaç yaşında? İlhan Şen boyu Kaç? İlhan Şen sevgilisi kim? İlhan Şen kız arkadaşı var mı? İlhan Şen nereli? Şahin Tepesi Mete nereli?

İLHAN ŞEN KİMDİR?

İlhan Şen 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. İki yaşında aile ile birlikte Türkiye’ye yerleşti. 32 yaşındaki ünlü oyuncunun boyu 1.89. İlk ve orta öğretimini Istanbul’da bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi, İnşaat Yüksek Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İyi derecede İngilizce biliyor.

AVRUPA’NIN EN İYİ MODELİ OLDU

Modelliğe 17 yaşında basladi. 2008 senesinde Best Model of Turkey yarışmasinda finalist oldu ve ‘En iyi Mayo Modeli’ ödülünü aldi. Bir sene sonra ise bu sefer “Best Model of Turkey” 2009 birincisi oldu. Türkiye’yi Bulgaristan’da gerçeklestirilen “Best Model of the World” yarismasnda temsil etti ve ‘Best Model of Europe’ ödülü ile döndü. Avrupa kariyerine Milan Fashion Week ile basladi. İlhan 2009 senesinden bu yana ‘Tamer Kurter Model Management’ modeli olarak ulusal ve uluslararası kariyerini sürdürmekte. Ayrıca “Joy Models” tarafından İtalya ve Fransa’da temsil edilmektedir.

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI

Modellikteki başarısının ardından oyuculuk eğitimine başladı. Sırasıyla Bahar Kerimoğlu, Derya Alabora, Levent Dönmez ve Ümit Çırak gibi önemli isimlerle çalıştı. Ömer Can Koçak’ın yönettiği “Perspective” isimli kısa filmin başrolünde oynadı. Film festivallerden ödüllerle döndü.

ŞAHİN TEPESİ OYUNCU KADROSU

Hilal Saral ‘ın yönetmenliğini, Melek Gençoğlu’nun ise senaristliğini üstlendiği Şahin Tepesi’nin oyuncu kadrosunda usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu’nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.